Æbleskiver

(25-30 stk.)

Ingredienser:
3 æg
3/4 dl vand
1 dl madlavningsfløde Arla 8%
50 g EASIS Perfect Fit
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/4 l kærnemælk
1 tsk kardemomme

Sådan gør du:
1. Pisk æggehviderne sammen.
2. Pisk æggeblommer, vand, kærnemælk og fløde sammen i en anden skål.
3. Bland mel, Perfect Fit, kardemomme og bagepulver sammen i en skål.
4. Melblandingen tilsættes lidt efter lidt til blandingen med æggeblommer, mens du pisker.
5. Rør forsigtigt æggehvidemassen ind i dejen lidt efter lidt.
Lad æbleskivepanden blive godt varm og kom lidt fedtstof i hullerne. Fyld hullerne ¾ op med dej og bag æbleskiverne ved jævn varme - vend dem af og til med en kødnål. Tag æbleskiverne af panden og hold dem varme.

Tips:
Vend æbleskiverne første gang når dejen har dannet skorpe og er lysebrun, men stadig flydende indeni. Der skal være så meget flydende dej, at æbleskiverne kan danne bue på den anden side. Vend hele tiden æbleskiverne, så de bliver jævnt bagt.

Server æbleskiverne sammen med fx EASIS Jordbærmarmelade og Perfect Florsød.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 760 kJ/180 kcal
Fedt 2,5 g
Kulhydrater 30 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 7,5 g
Protein 6 g
Salt 0,12 g

Relaterede produkter