Bagte æbler med marcipan

Uhm! Bagte æbler dufter bare så godt!

4 portioner

Ingredienser
4 æbler, f.eks. Pink Lady eller Belle de Boskoop
60 g EASIS Ren Rå Marcipan
10 g margarine
60 g havregryn

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 200 C (ikke varmluft).    
2. Udhul æblerne med et udstikkerjern og pak dem ind hver for sig i sølvpapir, med kun toppen fri.    
3. Smuldr  margarine, marcipan og havregryn sammen med fingrene og stop det ned i æblerne.    
4. Bag æblerne i den forvarmede ovn i mindst en halv time, til æblet er helt mørt.    
   
Server eventuelt med lidt kold yoghurt eller vanille is og pynt med et mynteblad    
   
Tips    
Du kan også dele æblerne helt over, hvis du ikke har en udstikker. Så udkerner du begge halvdele, kommer fyld i den ene halvdel og lægger den anden halvdel ovenpå. Pak æblerne helt ind i sølvpapir.

Næringsindhold pr. portion (120 g):
Kcal 195
Protein 4,2 g
Kulhydrat 21,3 g
Fedt 8,6 g
Kostfibre 7,5 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 683 kJ/163 kcal
Fedt 7,1 g
Kulhydrater 17,8 g
- heraf sukkerarter 7,3 g
- heraf sukkeralkoholer 0,8 g
Kostfibre 6,3 g
Protein 3,5 g
Salt 0 g