Banankage

Banankage er næsten klassikeren over dem alle, og her giver vi en lækker opskrift på en banankage uden tilsat sukker. Det er en kage, der er utrolig nem at lave, og så smager den virkelig godt. Vi har toppet kagen med chokolade, da vi mener, at banankage og chokolade smager virkelig godt sammen. Da melet i denne kage er skiftet ud med blendede havregryn, er det også muligt at lave denne kage glutenfri.

12 portioner à 75 g

Ingredienser
4 modne bananer
4 æg
4 spsk. EASIS Skummetmælkspulver
1 spsk. EASIS Perfect Fit
2 spsk. EASIS Fibersirup
1 tsk. bagepulver
30 g. blendede havregryn
1 håndfuld valnødder

Topping
EASIS Mørk Chokolade
Mandler
Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde
Mos bananerne og rør dem godt sammen med æg, skummetmælkspulver, Perfect Fit, Fibersirup og bagepulver. Blend havregrynene og tilsæt til dejen samt tilsæt grofthakkede valnødder. Put dejen i en form og bag 20 min ved 185 grader. Når kagen er bagt færdig, hak da den mørke chokolade og læg den ovenpå og lad smelte på den stadigt varme kage. Pynt evt. med mandler og frysetørrede hindbær.

En portion à 75 g indeholder:
141 kcal
6,5 g fedt
13 g kulhydrat
6,2 g kostfibre
5,9 g protein
Relaterede varer
Luk