Broccolisalat

4 personer

Ingredienser:
1 stor buket broccoli
1 lille rødløg
60 g græskarkerner
100 g parmaskinke
200 g yoghurt naturel
20 g citronsaft
100 g tranebær, tørrede
3-4 dråber EASIS Perfect Sød
1 tsk salt

Sådan gør du:
Varm parmaskinken i ovnen på 180 grader til den bliver sprød.
Hak broccoli og rødløg.
Rist græskarkernerne let på panden.

Dressing:
Bland yoghurt, citronsaft, salt og Perfect Sød sammen og smag til.

Rør dressingen sammen med broccoli og løg. Tilføj tranebær, græskarkerner og knus til sidst parmaskinken i.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 756 kJ / 181 kcal
Fedt 9,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrater 16 g
- heraf sukkerarter 13 g
Kostfibre 3,6 g
Protein 9,2 g
Salt 0,85 g

Relaterede produkter