Brødstænger med spinatdip

Ingredienser:
Brødstænger:
30 g groft pitabrød
Lidt æggehvide
Oregano
Salt
1 tsk olie til stegning

Spinatdip:
½ fed hvidløg i skiver
50 g babyspinat
Salt
50 g ylette
1 tsk olie

Sådan gør du:
Pensl pitabrødet med æggehviden. Drys oregano og salt og skær brødet i 1 cm tykke skiver. Bag dem herefter i en varm ovn ved 200 grader i ca 10 minutter. Afkøl brødstængerne på et stykke bagepapir.
Varm olien op på en pande og svits hvidløget. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med salt og afkøl spinaten i et dørslag, så væden drypper af.
Hak herefter spinaten lidt. Vend den sammen med yletten, der er pisket sammen med olien.
Server brødstængerne sammen med spinatdippen.

Tips:
Bag en stor portion brødstænger og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold pr. portion (162g):
Kcal 278
Protein 7,8 g
Kulhydrat 17,8 g
Fedt 19 g
Kostfibre 3,9 g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 721 kJ / 172 kcal
Fedt 11,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrater 11 g
- heraf sukkerarter 1,6 g
- heraf sukkeralkoholer 0
Kostfibre 2,4 g
Protein 4,8 g
Salt 1,33 g