Brownie med frugtfromage

15 portioner

Ingredienser

75 g margarine
85 g EASIS Mørk Belgisk Chokolade
45 g EASIS Perfect Fit
1 spsk. hvedemel
3 æg

4 blade husblas
¾ dl piskefløde
225 g yoghurt naturel
25 g EASIS Perfect Strø
85 g EASIS Marmelade

Sådan gør du

1. Tænd ovnen på175° C varmluft
2. Beklæd en springform med bagepapir eller smør den med lidt flydende margarine. Smelt margarine og chokolade i en skål i mikroovnen. Bland mel og Perfect Fit sammen og pisk det i chokolademassen. Derefter piskes æggene i et ad gangen.
3. Hæld dejen i springformen og bag kagen i 17-20 minutter. Kagen skal kun lige være gennembagt. Lad derefter kagen afkøle helt.
4. Læg husblassen i blød i vand i ca. 5 minutter.
5. Pisk fløden til flødeskum og tilsæt yoghurt, Perfect Strø og marmelade og pisk igen i 1-2 minutter. Hæld vandet fra husblassen og kom husblassen i mikroovnen i få sekunder. Hæld det i frugtfromagen, mens der røres kraftigt.
6. Kom frugtfromagen oven på den afkølede kage og stil den i køleskabet i 1-2 timer, til fromagen er stivnet..

Servering
Server eventuelt med friske bær.

Næringsindhold pr. portion (75 g):
Kcal 170
Protein 5,2 g
Kulhydrat 4,4 g
Fedt 13 g
Kostfibre 9,8 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 958 kJ/229 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,9 g
Kulhydrater 5,9 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
- heraf sukkeralkoholer 1,0 g
Kostfibre 13 g
Protein 6,9 g
Salt 0,08 g