Cheesecake m. coookiebund

Opskrift lavet af: Emma Bisgaard

Instagram: @emma_bisgaard
https://www.instagram.com/emma_bisg...


Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeen

Vi elsker cheesecake, og denne cheesecake med cookiebund er ingen undtagelse. Opskriften er selvfølgelig uden tilsat sukker og så er den ret nem at lave. Udover det ser den jo også virkelig indbydende ud, så den kan også sagtens serveres til gæster til middagen. Den er lavet med EASIS Sandwich cookies med cremefyld, EASIS Mini Cookies, Perfect Sød og Perfect Florsød. Hvis di spøger os, så er det sværeste ved opskriften faktisk ventetiden, der er, når kagen står på køl.

Ingredienser:

18 EASIS Sandwich Cookies med cremefyld
En håndfuld EASIS Mini Cookies
4 spsk smeltet smør

250 g piskefløde
4 dråber EASIS Perfect sød
3 spsk EASIS Perfect Florsød
200 g flødeost naturel
Revet citronskræl (ca. en halv)
20 g EASIS Hindbærmarmelade

Evt. Pynt i form af citronmelisse, knust kakaokiks, Choko Knas-kugler

How to:

1. Knus kakokiks og minicookies i en minifoodprocesser, og kom det smeltet smør ved og rør rundt.

2. Fordel kikseblandingen i bunden af en springform (min form var 20 cm), og stil på køl.

3. Pisk fløden til næsten skum, og tilsæt Perfect Sød og Perfect Florsød. Pisk igen.

4. Tilsæt flødeost og citron og pisk videre, så ingredienserne fordeler sig godt.

5. Tag springformen ud af køleskabet, og smør et jævnt lag hindbærmarmelade på cookiebunden.
Fordel ostemassen ovenpå marmeladen.

6. Stil kagen på køl i mindst 2 timer - gerne natten over.

7. Tag kagen ud inden servering og pynt med knuste kakaokiks, citronmelisse og halve EASIS Choko Knas-kugler
Relaterede varer
Luk