Choko-Lakrids Mandler

(7 portioner)

Ingredienser
100 g mandler
65 g EASIS Mørk belgisk chokolade
4 tsk lakridspulver
1/2 dl EASIS Kakaodrik

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen på 180 C.
2. Mandlerne fordeles på bagepladen.
3. Når ovnen er varm, skal mandlerne bages i 6-8 min.
4. Tag de varme mandler ud, lad dem køle af i 5 min.
5. Varm chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, dyppes mandlerne enkeltvis i chokoladen. Der kan anvendes en gaffel til dette.
6. Læg bagepapir på et skærebræt og læg derpå de overtrukne mandler. Herefters ættes mandlerne i køleskabet i 5 min.
7. Bland lakridspulver og kakaodrik i en skål.
8. De afkølede mandler vendes i pulverblandingen. Anvend evt. en tom bøtte til at ryste mandlerne i blandingen.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 30 min.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 1970 kJ/470 kcal
Fedt 32 g
Kulhydrater 22 g
- heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 21 g
Protein 15 g
Salt 1,7 g