Chokolade granola med bær og yoghurt

1 portion à 135g

Ingredienser
30 g groft valsede gryn (fx. speltflager eller grove havregryn)
10 g EASIS Mørk belgisk chokolade
15 g EASIS Perfect Multisød
lidt rapsolie

50 g yoghurt naturel%
1/4 æble
10 g blåbær

Sådan gør du:
Hak chokoladen og bland med gryn og rapsolie. Bred massen ud på et stykke bagepapir på en bageplade og drys Perfect Multisød over i et tyndt lag. Rist ved 200 C i 5 min. Kom yoghurten i en skål og drys granolaen på, mens chokoladen stadig er blød. Top med tynde både af æble og blåbær.

Næringsindhold Pr. 100 g // Pr. portion 135 g
Energi 704 kJ/168 kcal // kJ/227 kcal
Fedt 7,3 // 9,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,0 // 2,7 g
Kulhydrater 29 // 39 g
- heraf sukkerarter 2,6 // 3,50 g
- heraf sukkeralkoholer 11 // 14,90 g
Kostfibre 4,9 // 6,6 g
Protein 5,2 // 7,0 g
Salt 0,01 // 0,02 g