Chokoladebanankage

En svampet chokoladekage, som kan fryses ned og bruges en dag, hvor du ikke har så god tid til at bage.

(4 portioner)

Ingredienser
1 moden banan
2 æg
30 g let mayonnaise
½ dl vand
lidt EASIS Perfect Sød
ca 1-1 ½ tsk vanillekorn
20 g usødet kakao
40 g åblomst skummetmælkspulver
20 g hvedemel
1 tsk bagepulver
lidt flydende margarine til at smøre formen med

Sådan gør du
Mos bananen med en gaffel og bland den sammen med resten af ingredienserne. Smør en lille, aflang brødform og hæld dejen heri. Bag kagen i ca 55 minutter i en varm ovn ved 170°.

Servering
Afkøl kagen helt, inden den skæres i skiver.

Tips Drys kagen med kokosmel eller server den sammen med frisk frugt eller EASIS Vanilleis.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 759 kJ/181 kcal
Fedt 6 g
Kulhydrater 21 g
- heraf sukkerarter 12,8 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 9,8 g
Salt 0,4 g