Chokoladefondant

Der er ikke et øje tørt, hvis du serverer denne fondant for dine gæster!

(4 portioner)

Ingredienser
60 g EASIS Mørk belgisk chokolade
60 g margarine
1 bæger past. æggeblommer
2 bægre past. æggehvider
40 g EASIS Perfect Fit
20 g hvedemel

40 g EASIS Jordbærmarmelade

Sådan gør du
Smelt chokoladen sammen med plantemargarinen over vandbad eller i mikroovn. Lad det køle lidt af. rør æggeblommerne i. Bland Perfect Fit og hvedemel og vend det forsigtigt i chokolademassen. PIsk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i til sidst.
4 små ramekinere fores med bagepapir, og dejen fordeles i dem. Stil dem i bunden af et fad med kogende vand og kom fadet i en 200 grader varm ovn i 8 minutter. Lad dem afkøle lidt, inden du forsigtigt vender dem ud af formen og piller bagepapiret af.

Server én pr. person med marmeladen til.

Tips
Det vigtige er en bløde midte, så de må endelig ikke bage for længe, og de skal serveres, mens de stadig er lune.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 1690 kJ/404 kcal
Fedt 32 g
Kulhydrater 11 g
- heraf sukkerarter 1,8 g
- heraf sukkeralkoholer 2,3 g
Kostfibre 25 g
Protein 7,4 g
Salt 0,37 g