Cordon bleu

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...

Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Opskrift på lækker cordon bleu lavet på kylling. Cordon bleu er traditionelt et stykke kød fyldt med ost og skinke og på ydersiden er det gerne paneret i en sprød panering. Det giver et dejligt saftigt stykke kød med det lækreste fyld af smeltet ost. Camilla panerer her sine kyllingefileter i EASIS Paprika Chips, hvilket giver en dejlig smag og et godt sprødt ydre. I denne ret serveres cordon bleu med lækre jordskokkefritter og en creme lavet på ærter.

Ingredienser:

OPSKRIFT 3 pers.

3 stk. kyllingefileter
3 skiver ost
3 skiver skinke
1 pose EASIS Chips paprika
50g havregryn
1 æg

8 kartofler
5 jordskokker
150g ærter
2 spsk. fromage frais
1 spsk. koldpresset rapsolie
15 dråber citronsaft
Salt og peber

How to:

1. Start med at skære kartofler og jordskokker i fritte størrelse, strø med salt og lidt olie og bag dem i en 200 grader forvarm ovn i 35-40 minutter. Husk at vende dem indimellem.

2. Skær en lomme i kyllingefileterne, rul 1 skive ost og 1 skive skinke sammen og prop det ind i lommen. Gør det sammen med alle 3 fileter.

3. Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det godt sammen. I en blender kommer I havregryn og chips i og blender til mel. Hæld det efterfølgende i en anden dyb tallerken og tilføj også lidt salt.

4. Paner de fyldte kyllingefileter først i æg og derefter i raspen. Steg dem på en varm pande i lidt olie i 7-9 minutter på hver side.

5. Mens kødet steger kommer I ærter, koldpresset olie, fromage frasie, citronsaft samt lidt salt og peber i en blender. Smag lige til inden I serverer den.

6. Så skulle grøntsagerne gerne være færdige, kødet stegt og mosen blendet sammen og det er nu tid til at spise. Velbekomme.
Relaterede varer
Luk