Cornflakes-paneret laks med dampet grønt

Opskrift på lækker cornflakes-paneret laks med dampet grønt. En sprød og lækker skorpe på fisken, kan måske få hele familien til bedre at kunne lide fisk. Servér til aftensmad som nem hverdagsret eller i weekenden, når der skal fisk på menuen. Her serverer vi med dampede grøntsager og en sauce lavet på skalotteløg, vineddike og margarine.

(4 portioner)

Ingredienser:
4 laksefileter
100 g EASIS Corn Flakes
salt og peber
2 spsk margarine

Grøntsager
1 helt broccoli
2 fennikel
1 bundt asparges

Sauce
6 skalotteløg
3 dl vineddike
50 g margarine
salt og peber

Sådan gør du:
1. Læg Corn Flakes på en tallerken og vend laksen i.
2. Varm fedtstoffet op på en pande og steg den panerede fisk, til den er gylden og sprød på begge sider.
3. Orden grøntsagerne og damp dem kort, så de stadig er al dente.

4. Hak skalotteløgene helt fint.
5. Kom eddike og hakkede løg i en lille gryde og kog i et par minutter.
6. Kom margarine i og krydr med salt og peber. Hæld saucen over fisk og grøntsager.

Tips: Cornflakes-paneringen kan også bruges på kylling.
Relaterede varer
Luk