EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.


plus

Astrid Lund Jensen

"EASIS hjalp mig med at gøre det umulige muligt”

I januar 2016 besluttede jeg mig for at lægge mit liv om, hvilket resulterede i, at jeg i november 2016 havde smidt 76 kilo og dermed halvdelen af min kropsvægt. Det krævede store ændringer, og jeg måtte sige farvel til mange af de ting, der før havde været en stor del af mit liv. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette ikke nødvendigvis var negativt.

Mine øjne åbnede sig for en verden bestående af produkter, der hver dag gjorde det muligt for mig at bevare blodet på tanden og ikke køre træt i den sunde livsstil, for det skal også være sjovt og ikke mindst lækkert at være sund, og det bragte EASIS produkterne ind i mit vægttab. I dag er det ikke længere alene mig, der hiver produkterne af hylderne; både mine veninder og jeg nyder godt af bl.a. både EASIS chips og cookies, når vi skal hygge os, og der er slet ikke nogen tvivl om, at de er fast inventar, når vi mødes."

Du kan følge Astrid på instagram: @astridljensen


plus

Camilla Drabo, Madblogger

“EASIS produkter hjalp mig til et sundere liv”

For snart 4 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100% og på 1 år og 8 måneder, tabte jeg mig lidt over 90 kg. Her var EASIS produkter til utrolig stor hjælp. Jeg må indrømme, at produkterne var helt nye for mig, men de blev hurtigt fast inventar i køkkenskabene. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’ og søge til de mere usunde ting, når den søde tand begyndte at rykke på sig. EASIS produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når kroppen har brug for andet end lige gulerødder.

I dag gør jeg stadig brug af produkterne i min hverdag, både når jeg er på farten, men også når jeg eksperimenterer i køkkenet og bager sundere lækkerier. EASIS gjorde det meget nemmere for mig at ændre min livsstil. Det er fantastisk, at der findes disse alternativer, som tilmed smager skønt.

Du kan følge Camilla her: @camilladrabo. Blog: camilladrabo.bloggerspoint.dk

plus

Mikkel Tarp Møldrup, Professionel håndboldspiller og Type 1 diabetiker

Jeg er type 1 diabetiker og på nuværende tidspunkt professionel håndboldspiller. Jeg har været diabetiker siden sommer 2009, men er først over de sidste år begyndt at sætte mere fokus på det i offentligheden.

Min hverdag består af at tælle kulhydrater og spise (forholdsvist) sundt. Derfor er EASIS for mig det perfekte valg. Produkterne gør livet nemmere som diabetiker, men også som sportsudøver.

For mig er det vigtigt, at forblive positiv. For selv når man står i lort til halsen, er det en dum ide at hænge med hovedet.

Du kan følge Mikkel på Instagram @mmoeldrup

plus

Annette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

“EASIS gør det muligt at være livsnyder uden at gå på kompromis med sundheden”.

I september 2012 nåede jeg bunden. Jeg havde nået en vægt på 130 kg og et BMI tæt på de 50. Jeg har været massivt overvægtig hele mit liv. Vi har livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil. Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg lærte EASIS produkterne at kende, fordi jeg elsker søde sager, men dem kunne jeg ikke få under mit vægttab. Jeg begyndte at lave mine egne opskrifter og brugte dertil EASIS produkterne. Det er blevet en livsstil...min livsstil. Hele min familie og mine venner er blevet omvendt. De har opdaget, at et liv #udentilsatsukker rent faktisk er fyldt med smag.

Du kan følge Annette på Instagram: @asbeanie

plus

Kenneth Wulff, Personlig træner

”EASIS gør mig GLAD”

Som personlig træner, der har speciale i vægttab, arbejder jeg til dagligt med overvægtige klienter. Det sundere alternativ gør det lettere at tabe sig og dermed opnå sine mål.
EASIS produkterne går ikke ned på smagsoplevelsen, hvilket er alfa omega i mine kostplaner, og derfor er flere af EASIS produkter en klar favorit både for mig personligt, men også for mine klienter.
Første gang, jeg blev gjort bekendt med EASIS, var, da jeg smagte mandelisen en varm sommeraften og opdagede, at der kun var 177 kcal i isen. Efterfølgende vælger jeg altid EASIS produkter, når der skal hygges, for hvorfor ikke tage det sundere valg og spare på kalorierne, når det smager så ens. Klare favoritter er mandelis og ketchup, som jeg bruger i min populære lasagne og chokolade cookies, for ikke at tale om kammerjunkerne om sommeren. Ja jeg kunne blive ved! 😃.....

Følg Kenneth på Facebook: @Wulff personlig træner.

plus

Sarah Posin, Livsstilsblogger og sundhedsentustiast

"Det er sundt at leve sødt"

Jeg vælger altid EASIS som det sunde alternativ på hylderne og får lynhurtigt tilfredsstillet den søde trang!

For mig er sundhed en stor del af min hverdag, og jeg tænker meget over ikke at spise for mange fødevarer tilsat sukker. Det er ikke så svært længere, da der findes et hav af sukkerfrie alternativer.

Jeg har en del favoritprodukter bl.a. EASIS vaniljeis, som jeg ofte får som en lille aftensnack med lidt friske bær og den mørke chokolade hakket i små stykker. Derudover elsker jeg morgenmadsprodukterne, bla. EASIS Crunch som er helt fantastisk på skyr eller med mælk. Den minder mig lidt om de morgenmadsprodukter man fik da man var lille - blot uden tilsat sukker.

Ved Easis produkter ved jeg, at der altid er kræset om ingredienser og smagen. Det gør at jeg til dagligt bliver tilfredsstillet, får noget sødt og lækkert og kan holde dagen med god energi og en sund, stærk krop!

Du kan følge Sarah Posin på sarahposin.com, på Instagram: @sarahposin og Facebook Facebook.com/blogsarahposin

plus

Augusta Beyer, Model

”EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen”

Grundet min profession som model er det vigtigt, at jeg holder min krop i form og får de rigtige vitaminer og mineraler. I min hverdag er jeg meget på farten, og har en del rejser. Derfor er EASIS barerne altid gode at have ved hånden.

Det er vigtigt at spise morgenmad for at holde et stabilt blodsukker. Her synes jeg, at EASIS cornflakes er super gode som topping til min skyr. Med sådan en morgenmad får jeg en god start på dagen.

EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen, og jeg har især et soft spot for is! Derfor er EASIS et must i min fryser. Og fordi EASIS ikke tilsætter sukker, benytter de andre ingredienser i deres produkter, som fuldkorn eller protein. Det koncept er yderst bemærkelsesværdigt, synes jeg.

Du kan følge Augusta på Instagram: @augustabeyer

plus

Mette Studsgård Petersen, blogger

”Jeg føler ikke, at jeg går glip af de søde sager, som et vægttab ellers ville betyde”

Jeg glemmer aldrig, da min diætist fortalte mig om de her EASIS barer, som jeg hjertens gerne måtte bruge som mellemmåltider. Jeg var meget skeptisk, da jeg købte min første bar – smagte den nu af noget? Jeg tog heldigvis fejl, og siden da har EASIS barer været en stor del af mit vægttab. Jeg bruger dem som regel som mine mellemmåltider, og når jeg spiser dem, føler jeg nemlig ikke, at jeg går glip af de søde sager, som vægttab jo oftest betyder. Min klare favorit er Sour Cream chipsene - de har reddet mange lørdage! Når du har spist en pose, har du ikke lyst til mere, og så har du kun fået 200 kcal.

Mette blogger på getfitinspiration.dk. Find hende også på Instagram @lifebymettedk

plus

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

”EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed."

EASIS giver mig så mange muligheder i køkkenet. Jeg elsker at eksperimentere med mad og desserter og EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed. Med arbejde som fodboldspiller, personlig træner og ernæringscoach er sundhed med omtanke et must, og jeg vil gerne være en stor inspiration for både venner og familie. Den bedste gave, du kan give andre, er et sundere dig.

Følg Kevin på Instagram @bechmanntimm.dk og på bloggen bechmanntimm.dk/blog

plus

Sylvia Katharina Engel, klinisk diætist, og Lars Frost Michaelsen, personlig træner

"Brug EASIS til at gøre din hverdag sundere og sjovere!”

EASIS tilbyder de helt ernæringsrigtige produkter til den perfekte sunde livsstil til både fitnessentusiaster, patienter, overvægtige samt den almindelige, raske borger. Jeg bruger EASIS hver dag, både pålægschokoladen på en proteinbolle, sødetabletter i kaffen, ketchup til fitnessburgeren og marcipan og is til mine proteinpandekager. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvordan netop du kan bruge EASIS til at gøre din dagligdag sundere og sjovere.

Sylvia Katharina Engel er Klinisk diætist, personlig træner, stud.scient., foredragsholder, bikinifitness atlet.
Lars Frost Michaelsen, tidl. prof. fodboldspiller, bodybuilder atlet, kostvejleder, personlig træner.

Tilsammen udgør de Team FrostEngel, som du kan følge på Instagram på @dietbyengel

plus

Gustav Salinas, personlig træner og tv-personlighed

”EASIS er super motiverende”

EASIS-produkterne har gjort mit arbejde meget lettere, da jeg arbejder med og har speciale i overvægt. Det er en fantastisk erstatning, når man er sukkertrængende, og jeg bruger tit EASIS-produkter i mine kostprogrammer til mine klienter. Jeg har nu haft æren af at bruge EASIS’ produkter i nogen tid, og udvalget er virkelig stort, så det er super motiverende at arbejde med produktet. Personligt kan jeg selv rigtig godt lide produkterne, og især proteinbarerne med karamelsmag! Det er klart min favorit.

Mød Gustav på fitnessnu.dk  og på Instagram @gustavsalinas

plus

Anna Warrington, blogger

”Sundhed skal gerne gå hånd i hånd med nydelse og glæde”

Jeg elsker at leve sundt og tilføre min krop næring igennem den mad, jeg indtager. Men jeg har også en rigtig sød tand, og mener ikke, at sundhed skal være lig med afsavn eller føles som en sur pligt. Derfor elsker jeg at forsøde min og mine omgivelsers tilværelse med søde, men sukkerfri, produkter fra EASIS. Mine favoritter er den sukkerfri vaniljeis, der smager skønt med frisk frugt om sommeren eller som topping på varm kakao om vinteren. Det er endnu ikke sket, at nogle af mine mindre sundhedsbevidste venner eller familiemedlemmer har klaget. Faktisk plejer de at bede om en portion mere.

Du kan følge Annas blog på annawarrington.dk

plus

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup

plus

Anne-Mette Staub, Kostvejleder, Slankekonsulent og Blogger

”EASIS produkter smager så syndigt, at man skulle tro, at der var tilsat et overkill af raffineret sukker og smør.”

Jeg har de sidste 5 år, været aktiv på SoMe, i den til tider forskruede sundheds’ verden. Jeg har efterhånden spist mig igennem alt, der findes af sukkefrie produkter, og der findes simpelthen så meget der smager ekstremt syntetisk, og dårligt! Det gør EASIS herimod slet ikke. Første gang jeg stiftede bekendtskab med EASIS, var da jeg satte bisserne i en free lækkerbar med chokolade. Lige siden da, har EASIS produkter været fast inventar i mit køkken. Herudover er der med tiden, kommet et utal af nye produkter. Jeg klapper altid i hænderne af ren begejstring, når der lanceres et nyt produkt. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre, uden EASIS sour cream and onion chips. At chips med så fornuftigt et næringsindhold, kan smage så godt, er mig stadig en gåde. Jeg foreslår også altid EASIS til mine klienter, i forbindelse med mit arbejde som kostvejleder og slankekonsulent. Jeg har endnu ikke haft en klient, hvor produkterne ikke faldt i god jord. Jeg er selv KÆMPE fan af slik, snacks, og søde sager generelt, så at jeg også selv kan supplere med snacks, uden tilsat sukker, og med et fornuftigt næringsindhold, som stadig smager syndigt, er et kæmpe plus for mig.

Du kan følge Anne-Mette på Instagram: @sundtaretrundt, Facebook: @Sundt - Året rundt - Kostvejledning eller på bloggen: www.annemettestaub.dk

plus

Jane Agergaard, klinisk diætist og sundhedscoach ved Diætist- & Sundhedshuset Aarhus

"Ingen begrænsning - blot sund fornuft"

Som diætist tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som mine klienter kan lide, og som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, da de smager sødt, men er lave i kalorier. Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden, at det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.

Du kan booke tid ved Jane til en individuel samtale eller et gruppeforløb på www.diaetistogsundhedshuset.dk eller sende hende en mail på: jane@diaetistogsundhedshuset.dk

Du kan også følge Jane på facebook her: https://www.facebook.com/diaetistsundhedshuset/?fref=ts

plus

Camille Wagner, Personal Trainer, Kostvejleder, Atlet og Inspirator

"Easis gør det lækkert at leve sundt og nemt"

Jeg brænder for at videregive min kærlighed til styrketræning og sundhed. Og min store passion er at lære andre hvordan, de kan forme deres krop til det optimale – både igennem træningen, men i særdeleshed også igennem den rette kost.

Mit budskab er: Spis rigtigt - så vil du aldrig opleve sukkertrang, og du vil tydeligt både se og mærke det på din krop. Mit mantra er at lære andre at leve sundt på en lækker, sjov og nem måde, som de fleste kan være med på. Sundhed handler om den enkeltes livsstil og vilkår; vi er alle forskellige, og det er vigtigt, at alle skaber deres egen sunde livsstil. Jeg er imod fanatisme og for sund fornuft - derfor bruger jeg EASIS produkter i min egen hverdag.

Du kan følge Camille på Instagram: @cwtrainingdk og på hendes blog på CWTraining/

plus

Christina Sylvest-Noer, Langdistanceløber, blogger og mor til 2

”EASIS gør det lettere at få en bid af kagen”

I 2014 stod jeg på Rigshospitalets barselsgang. Af alle steder stod der en badevægt dér. Jeg vidste godt, at min graviditet havde været præget af hormoner og manglende rygrad, men alligevel gik et chok igennem mig, da jeg så tallet 103,8 kg! Derfra begyndte en sej og hård kamp mod graviditetskiloene og mange års yoyovægt.

I dag viser vægten et samlet vægttab på 40 kilo. Motion, sund kost og produkter med et sukkerreduceret indhold er alt sammen en del af de værktøjer, jeg bruger, for at holde en stabil vægt og en sund balanceret livsstil. For mig giver det mening at være EASIS Ambassadør, fordi EASIS gør det lettere at få en ”bid af kagen” uden at indtage de mange kalorier, der ofte følger med. Mit ultimative yndlings-EASIS-produkt er cornflakes. Både som morgenmadsprodukt, men også som en knasende tekstur i kager, sunde snacks og madlavning.

Følg Christina på bloggen MigOgMorskabet.dk og på Instagramprofilen Mig_Og_Morskabet

plus

Janni Askov, blogger

“EASIS dækker mine behov med god samvittighed”

Jeg hedder Janni og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været overvægtig. Jeg har utallige gange været på slankekur, tabte mig, men tog det hele på igen + ekstra. Jeg var i mange år afhængig af mad og især sukker. Det var et misbrug. I 2015 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt. Jeg fik via svar på blodprøver at vide at jeg var uhyggeligt tæt på at have sukkersyge, faktisk kun et tal fra. Her startede min rejse - jeg havde ikke tid til bare at lade stå til. Jeg måtte finde ud af, hvad der virkede for mig. Og jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fastlåse mig på en stram diæt, for så ville jeg falde i.
Jeg har i dag tabt 54 kg og jeg er ikke i nærheden af at have sukkersyge længere. EASIS har hjulpet mig hele vejen, jeg vil altid have en sød tand, og med det store udvalg af produkter EASIS har, så bliver mine behov dækket.

Du kan følge Janni på instagram: @janniaskov og på hendes blog: janniaskov.bloggerspoint.dk

plus

Christina Ambrus, Fysioterapeut, Personlig træner og Kostvejleder


Jeg har en stor passion for at inspirere og motivere andre til en sund og ikke mindst glad hverdag. Det giver mig utrolig meget værdi at videregive de glæder, jeg selv oplever ved et aktivt og sundt liv. Ifølge mig er det fuldstændig lige meget, hvad tallet på vægten siger, hvor blød eller flad din mave er, hvor hurtigt du kan løbe, hvor tungt du kan løft, hvor mange ingefærshots du drikker, eller hvor meget bland-selv-slik du spiser. Så længe du føler dig stærk, sund og glad!
Mine musthave produkter fra EASIS er marmeladen til mit brød, skyr og pandekager. Og så spiser jeg dagligt en bar til mellemmåltid, da det både stiller min sult og min sukkertrang.

Du kan følge Christina på instagram @christinaambrus eller på www.proaktivteam.dk

plus

Mie Linea Jørss, kostvejleder og sundhedsblogger

”En sund livsstil kan sagtens ha’ plads til søde sager”

Jeg vil rigtig gerne inspirere til et sundere liv, og jeg går ind for, at du i en sund livsstil kan give plads til den søde tand. Med EASIS produkter kan du spise søde sager uden dårlig samvittighed. Hvorfor ikke vælge et alternativ, der er bedre for din krop og som samtidig indeholder færre kalorier og er uden tilsat sukker?
Som kostvejleder fokuserer jeg meget på sunde madvaner fremfor sunde madvarer, da jeg mener, at det er en mere holdbar løsning for henholdsvis en sund livsstil og et langvarigt vægttab. Der skal være plads til søde sager i en travl hverdag, og derfor anvender jeg ofte EASIS produkter i forbindelse med kostvejledning. Jeg kan varmt anbefale at bytte nogle basisvarer ud med alternativer uden tilsat sukker – fx har jeg altid  EASIS marmelade, crunch og snackbarer tilgængelige i mit køkken.

Du kan følge Mie på Instagram: @sundhedsguru_ og læse mere om kostvejledning og vægttabsforløb på: www.sundhedsguru.dk

plus

Stine Buur

”Min krop har det bedst, når jeg minimere mit indtag af sukker.”

EASIS har været en fast kending i mit køkken siden jeg var teenager. Muligheden for at lave mange af mine yndlingsdesserter og mad uden at skulle bekymre mig, giver mig en stor tilfredshed i min hverdag.
Jeg er en sucker for de forskellige EASIS is, hvor jeg synes, at der på ingen måde er gået på kompromis med den gode smag. Det er egentlig et element, som jeg føler, at Easis generelt har taget rigtig stor højde for. Hvis man ikke kan tåle sukker eller gerne vil undgå det, så går man bestemt ikke på kompromis med deres produkter. Det er også derfor jeg er stolt af, at være udvalgt som ambassadør for EASIS, da det er produkter, som jeg selv er kæmpe fan af.

Du kan følge Stine på Instagram: @10kg6mdr

plus

Amanda Axelsen, madblogger

"Man behøver ikke være fanatisk, for at vælge produkter uden tilsat sukker"

Jeg spiser med glæde en kage lavet med sukker. Eller bland selv slik en fredag aften. Jeg tror på "alt med måde" mentaliteten. At det er sundt at leve varieret og ikke udelukke noget fuldkommen fra sin kost.
Men det betyder såmænd ikke, at jeg ikke også kan vælge produkter uden tilsat sukker.
Vi ved alle sammen godt, at for meget sukker ikke er godt for noget. Jeg har en utrolig sød tand, og kunne sagtens kværne en pose chips eller bland selv slik, stort set hver dag.
Netop derfor er jeg enormt glad for EASIS' produkter, som giver mig muligheden for at indtage søde sager, uden at jeg propper mig med sukker hver dag.
Derudover er jeg vild med deres sukkererstatninger, såsom flydende Sød som jeg flittigt benytter, som gør det muligt at eksperimentere med bl.a. sundere alternativer af kager og andre søde sager.

Du kan følge Amanda på http://nouw.com/madglade og på instagram: @madglade

plus

Emma Bisgaard Laursen, madblogger

’’Sundhed, velvære og positivitet’’ er tre nøgleord for mig.

Efter længere tids prøven med den ene kur og den anden kur har jeg valgt at ’give op’, og leve livet som jeg vil. Jeg spiser, hvad jeg vil, jeg træner, som jeg vil, og hvis der er 2 kg ekstra på sidebenene, så skidt pyt. Bare jeg er glad og tilfreds. Her spiller Easis en stor rolle for mig. Deres produkter gør det muligt for mig at spise det ekstra stykke kage uden voldsom dårlig samvittighed. At kunne spise en bar lige så lækker som en Snickers med halvt så mange kalorier, og stadig være velfornøjet. Livet handler om at være tilfreds med sig selv – og hvad man putter i sin mund.

Følg Emma på https://nouw.com/thefoodiequeen og på Instagram @emma_bisgaard

plus

Kirsten Vange, Blogger

“Restriktioner vil aldrig være vejen til en sund livsstil i mental balance”

Jeg smagte første gang en EASIS bar for flere år tilbage, da jeg var helt “grøn” i fitness-verdenen og ønskede at optage sundere vaner. Jeg blev overrasket! Min gængse opfattelse af sund kost som værende smagsløst og kedeligt faldt fuldstændig til jorden. Hvis man kan spise fødevarer, som tilfredsstiller lyst og behov uden tilsat sukker, hvorfor så ikke gøre det? EASIS’ produkter har fulgt mig i min hverdag lige siden. For mig er det ikke et spørgsmål om at opstille restriktioner, men et spørgsmål om tilvalg og at leve en tilværelse i fysisk, såvel som mental balance.

Følg Kirsten på Instagram: @kirstenvange

plus

Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

”EASIS er med til at give min vægttabsrejse masser af god smag.”

Efter to graviditeter inden for kort tid, er vægten gået den forkerte vej, og jeg står nu overfor et større vægttab samt livsstilsændring. Jeg er 32 år og mor til 2 piger, Ellienora & Solveig.
I en travl hverdag er det skønt med nogle sunde alternativer til en hurtig snack, og her hjælper EASIS mig. Jeg nyder EASIS store udvalg af barer, som er nemme at have med på farten, og favoritten er klart Soft bar Cheese cake og lime. Jeg elsker søde sager og EASIS passer perfekt ind i min nye livsstil.
Jeg har i mange år været stor fan af EASIS produkterne, som jeg har brugt i form af  mellemmåltider eller som et sundere valg til nogle knap så sunde ting. EASIS gør det muligt at tilfredsstille min søde tand under mit vægttab samt er med til at fastholde min motivation i min vægttabsrejse. Jeg spiser efter en sundkostplan for at tabe mig, og det skal ikke være kedeligt at tabe sig og EASIS hjælper mig fra start til slut med at holde mit fokus på sund livsstil.

Følg Pia på Instagram @Piasgodeliv eller på hendes blog: http://piasgodeliv.dk/

plus

Regitze Fuglsang Andersen

“Jeg er en stor chokolade gris - og det gør EASIS meget nemmere”

Min hverdag er præget af struktur omkring min sundhed med kost og min træning! Og min sundhed indebærer chokolade hver eneste dag. EASIS har et kæmpe udvalg af forskellige produkter med chokolade - lys, mørk, mint, chokolade sovs, deres smørrepålæg osv osv. Jeg har ikke dårlig samvittighed over at spise “almindelig” chokolade MEN EASIS gør det bare nemmere plus at jeg kan spise endnu mere! Og sundhed eller vægttab handler alt sammen om de rigtige mængder - og jeg er til store mængder!

Jeg er bare pjattet med det store udvalg om det er toppings til min havregrød eller en af deres mange forskellige barer til når jeg er på farten efter træning eller på vej hjem fra arbejde - eller jeg har lyst til is en lørdag aften. Det slukker altid min søde tand!
Der er noget for enhver smag og alle kan blive tilfredsstillet med enten det ene eller det tredje..

Du kan følge Regitze på Instagram @sundtvaegttab

plus

Nina Hansen, Sygeplejestuderende med doktorgrad i burpees

Jeg har altid levet et aktivt liv med motion lige fra forskellige sportsgrene i foreningslivet til sveddryppende træninger på egen hånd eller på hold i kommercielle fitnesskæder. Sundhed spiller en stor rolle i mit liv - og optræder både i mit daglige liv, hvor jeg bevæger mig i det danske sundhedsvæsen, samt i mit private liv, hvor jeg ynder så vidt som muligt at træffe de gode valg, hvad angår mad og motion, derfor sætter jeg en ære i at være ambassadør for EASIS!

Følg Nina på hendes blog www.ninahansenblog.dk eller på instagram @ninahansenn

plus

Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

“ Stærk & Glad med EASIS.”

EASIS har en masse lækre alternativer til mange dagligvareprodukter, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har arbejdet længe på at finde en balance i forhold til min kost, og det er bl.a også noget af det, jeg arbejder med sammen med mine klienter. Der skal være plads til det hele. Når man ønsker lidt mere fokus på sit energiindtag, er EASIS’ søde og salte alternativer fantastiske. Jeg er især vild med deres ispinde og chips, som er et virkelig godt alternativ til ‘normale’ chips. EASIS gør det nemmere at holde en sundere livsstil uden at føle, at man mangler noget. Det er vigtigt for mig.

Du kan følge Tanja her: Facebook: Tanja Sønderby & Instagram: tanjasoenderby

plus

Maria Christensen, Madglad madblogger

”EASIS hjælper min søde tand i en sund livsstil”

For 8 år siden valgte jeg at lægge min livsstil om. Jeg havde brug for hjælp til at ændre dét som var ved at blive en stor overvægt - derfor tog jeg på livsstilshøjskole.

Gennem årene har EASIS produkterne været det sunde valg og ”redningen” når jeg har lyst til noget sødt uden at indtage en masse kalorier og sukker. Jeg kan endda gøre det med god samvittighed!

Alle de gode vaner bliver videregivet til min datter – EASIS barer er en af hendes favoritter og jeg er stolt af, at vi lever sundt og varieret i hverdagen.

Du kan følge Maria på instagram @madogkaerlighed og på bloggen http://madogkaerlighed.dk/

plus

Brøndby IF

”EASIS sørger for energi på farten”

Når man spiller kvindefodbold på topplan i Danmark, er man altid på farten -  mellem morgentræning, arbejde eller skole, holdtræning og på lange busture til Jylland. Det er vigtigt for os at have energi til hele dagen, og EASIS-produkterne er gode at have med i tasken, når vi er undervejs eller som et lille måltid efter træning og kamp.

Du kan følge Brøndby IF på Facebook: https://www.facebook.com/brondbywomen/ og Instgram: https://www.instagram.com/brondbywomen/

plus

Heidi Boll, Blogger

"Easis hjælper mig at holde balance i regnskabet, at være sund betyder ikke at man skal være fanatisk"

Jeg har tidligere været overvægtig og jeg bestemte dengang for mange år siden, at det ville jeg aldrig blive igen. Jeg ved også, at det ikke er lige nemt altid at føre de tanker ud i livet. Men med en krop som er kronisk ramt, så er bevægelse ikke altid en ret, men et must. Og når jeg nu er begrænset i min krop, så er det fedt, at der stadig er plads til alle de lækre ting, som EASIS tilbyder uden det giver dårlig samvittighed.  

Da jeg valgte at investere tid i de sociale medier skulle det være for at hjælpe andre til at tænke, som jeg altid har gjort. Jeg træner ikke kun for at være sund...jeg træner også for at kunne leve det liv, jeg ønsker. Jeg er ikke fanatisk, men har fundet min egen balance i det hele. Jeg er mor til to, og jeg ved hvor meget energi, det kan sluge, samtidig med at man vil være god til sit job, og passe godt på sit ægteskab. Men for at jeg kan udfylde alle de roller, så må jeg først og fremmest have det godt med mig selv. Og det hjælper en aktiv og en sund livsstil mig med. Fokus på mig giver mig overskud til at have fokus på alle de andre ting jeg brænder for. En sund livsstil kommer ikke af sig selv og EASIS produkterne er vejen til et sundere valg.

I mit hoved er en sund livsstil også at drikke et glas vin med min mand i weekenden, eller at nyde min yndlings is eller chokoladebar. Men det kræver, at jeg er aktiv. Vil man være sund, udelukker det ikke alt det, man elsker. Det handler så meget om balance. Når man som mig har en sød tand, så er EASIS virkelig det bedste valg for mig. For jeg kan hygge mig og stadig vide at jeg er på den gode side af sundheden.

Følg Heidi på instagram @HeidiBoll

plus

Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

”EASIS hjalp mig til sundere vaner.”

Efter et motorcykeluheld endte jeg i kørestol. Imod alle odds og lægernes forudsigelse, lykkedes det mig at komme ud af kørestolen og langsomt kæmpe mig tilbage i form. Der var dog kommet en del ekstra kilo på kroppen, så der skulle en kæmpe livstilsændring til. Jeg kendte allerede EASIS, da der er diabetes i min familie, så de mere usunde produkter blev hurtigt skiftet ud med de bedre alternativer fra EASIS. I dag er jeg konkurrerende bodybuilder og har blandt andet taget Precision Nutrition uddannelsen, hvilket gør, at jeg i dag også har kompetencerne til at kunne hjælpe andre med lave en livstilsændring.

Du kan følge Heine på instagram @heine_np

plus

Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

”Jeg kan snacke EASIS uden at mit blodsukker ryger i vejret.”

Cykelryttere går generelt meget op i kost og ernæring. Et par hundrede gram for meget kan gøre hele forskellen på en hård etape. EASIS hjælper mig til at kunne synde, uden at skulle betale prisen ved den næste konkurrence. I en hverdag med studie, en masse træning og meget tid i køkkenet, er det dejligt at kunne bevare et stabilt blodsukker. Med EASIS undgår jeg et kortvarigt energi-rush efterfulgt af træthed og sult. På de lange træningspas på cyklen er det dejligt at kunne spise en bar, som indeholder kulhydrat, uden at det stammer fra ren sukker. Jeg har altid nydt morgenmåltidet meget, og er glad for at kunne erstatte de kedelige havregryn eller den sukkerfyldte mysli med de forskellige varianter fra EASIS. Min favorit er Granola Hørfrø. I sommerhalvåret nyder jeg ofte koldskålen, som har en dejlig smag af sødlig vanilje og et friskt strejf af citron.

Følg Ian på Instagram: @ian_millennium

plus

Kristian Arlet, kok, løbeentusiast og kostvejleder

”Med søde alternativer føler jeg ikke, at jeg går glip af noget.”

Jeg er 36 år og arbejder som kokkefaglærer i Slagelse, hvor jeg træner unge kokke til diverse nationale og internationale konkurrencer. Derudover er jeg Dansk World Skills landstræner.
Jeg er meget aktiv i min fritid og løber rigtig meget og havde min Marathon debut til CPH Marathon i 2018.

Derudover har jeg rigtig meget fokus på sundhed i min hverdag hvor EASIS produkter spiller en stor rolle. Især bruger jeg barerne, som i min verden er det perfekte mellemmåltid i de travle dage.
Og så synes jeg, at det er fantastisk, at man har så mange sundere, søde alternativer så man ikke føler, at man skal gå glip af noget selvom man vil undgå sukker.

Jeg bruger også mange af produkterne i min rolle som kostvejleder, som jeg har som en lille bibeskæftigelse.

Følg Kristian på Instagram: @danish_runningman

plus

Türker Alici, Youtuber, personlig træner og kostvejleder

”EASIS er prikken over i’et”

Navnet er Türker, jeg er 26 år og kommer fra Harlev udenfor Aarhus. Navnet virker måske bekendt fra Robinsonekspeditionen 2018, men min baggrund er helt anderledes!

I mine unge dage dyrkede jeg fodbold på det højeste niveau i AC Horsens Ungdomsrækker og var en del af deres Superliga trup. Dog desværre uden at få nogle kampe for 1. Holdet…Da fodbolden blev ’no go’ for mig pga 2x korsbåndsskader, faldt det naturligt, at jeg fik en forkærlighed for styrketræning! I den forbindelse blev jeg uddannet personlig træner og kostvejleder, hvilket er det jeg lever af sammen med min youtubekanal. Udover det, så har jeg også en pædagogisk baggrund, som jeg dog desværre ikke bruger mere.

Som en travl mand i hverdagen, så passer EASIS som prikken over i’et i mit liv! Hurtige, nemme og lækre produkter gør det hele mere overskueligt for mig at kunne holde mig i en skarp form! Derover elsker jeg at bruge tid i køkkenet (i forbindelse med mit youtube) hvor jeg laver sundere alternativer til lækre retter/desserter. Her er EASIS endnu engang med til at gøre det hele lettere for mig :)

Du kan følge Türker på Youtube: Türker Alici eller på Instagram: @fitbyturker

plus

Tina Bianca Mosekjær Maden, Online kost- og træningsvejleder.

“ EASIS er for alle! Alternativer der smager så autentisk holder 100%”

Begræns i stedet for at forbyde. Det er mit mantra, når det kommer til kosten. Men med produkter fra EASIS er der altid plads til lidt mere, da det er uden tilsat sukker og med færre kalorier. EASIS produkter hjælper rigtig mange med at få nedjusteret det relativt høje indhold af tilsat sukker i deres daglige kost. I et fedmefremmende samfund, hvor dårlige vaner fylder en del, er min store lidenskab via mit arbejde at gøre madlavning til en leg. “Sund” mad skal ikke smage “sundt”. “Sund” mad skal smage godt! Og Easis har virkelig fanget den vigtige del. Det brede velsmagende sortiment gør det nemmere for rigtig mange, at slippe al den unødvendige sukker i dagligdagen. Der skal være plads til det hele i en sund varieret kost, men hvorfor ikke spare på både sukkeret og kalorierne, hvis du stadig kan opnå fuld nydelse og tilfredshed? Jeg har selv benyttet mig af mange af Easis produkterne i mange år. Ingen fanatisme - Blot sund fornuft. Jeg elsker at eksperimentere med alternativer i køkkenet. Både til mine klienter, men også for at inspirere andre til velsmagende lækre alternativer. Jeg elsker personligt is. Og mit favorit produkt fra EASIS er helt klart jordbærisen og isbaren med mørk chokolade. Smager så autentisk, men lav på kalorier. Win/win! Og så er jeg vild med den nye SIMPLY serie, hvor EASIS nu omfavner endnu bredere. EASIS er for alle - og jeg er kæmpe fan!

Følg Tina på Instagram @iformmedtina

plus

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

I 2009 valgte jeg at ændre mit liv og mine vaner og tabte 46 kg på 7 mdr. Efterfølgende fik jeg lyst til at give ud af det. Både dele min historie, men også give noget til andre, der stod i samme situation, som jeg selv gjorde dengang. Jeg ville være med til at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem på rette vej, fordi jeg om nogen vidste, hvor svært det kunne være at finde og vedligeholde motivationen for at tabe sig og hvilken fantastisk følelse, det giver, når man har nået sit mål. Jeg ville kunne forstå dem, føle med dem og sætte sig ind i deres tanker, fordi jeg selv havde været der. I mange år valgte jeg, at være selvlært og lære så meget som muligt på den måde, men for at blive endnu klogere på det, tog jeg en kostvejleder uddannelsen + specialet "børn og overvægt". Det er super fedt, at jeg kan rådgive mine klienter til at vælge et produkt som EASIS!

EASIS er det mest fantastiske koncept! Jeg elsker, at man kan købe noget, der har et lavt indhold af kalorier, ingen tilsat sukker, mindre fedt, højt indhold af protein og samtidig smage syndigt! Det er lækre produkter, der smager af noget, og man kan spise det med god samvittighed! Det er SÅ fedt, at der er så meget at vælge imellem. Både til at gå i køkkenet med, men også lækre færdiglavede produkter. Derudover er det fantastisk, at det kan købes overalt i vores supermarkeder og ofte er på tilbud!

Følg Jeanette på Facebook @Jeanette-Støt kampen mod kiloene og Instagram: @jeanettekochandersen / @healthyfood_byjeanettekocha

plus

Lotte Skovgaard Larsen, Kostvejleder, Personlig Træner & Fitness-instruktør

”EASIS har gjort det meget nemmere at udarbejde mine kostplaner”

Jeg har siden 2014 udarbejdet 100% skræddetsyet kostplaner. Det er blevet en del nemmere for mig at tilsætte det ekstra ”lækre”, snacks eller det sunde mellemmåltid efter jeg er begyndt at benytte EASIS produkter. Jeg anbefaler alle mine kunder at lave proteinpandekager og shakes hvor proteinpulveret indgår. Derudover får en del kunder en bar eller nogle bolsjer med hjem som smagsprøve.

Flere gang om måneden afholder jeg homeparties, hvor jeg bl.a. byder på shakes og pandekager. De unge jeg har i kostforløb er meget glade for chips og chai latte, mens mange af de ældre benytter Perfect Sødetabs i deres kaffe/the.
Min egen favorit er Classic Crunch, som jeg benytter oven på min skyr sammen med bær eller oven på koldskål om sommeren. Den knaser sprødt og smager dejligt sødt... næsten som kammerjunkere...

EASIS produkter gør det generelt nemmere at lave nogle sundere, gode valg til hverdag og fest.

Du kan følge Lotte her:
Facebook: Lev det Sunde Liv
Instagram: @lev_det_sunde_liv
Web: www.levdetsundeliv.dk

plus

Malene Nielsen

"EASIS har gjort det muligt at nyde godt undervejs og holde ved"

I slutningen af 2014 startede jeg min rejse efter 2 graviditeter og en vægt, der var skræmmende høj. Jeg har, her 4 år efter jeg ændrede min livsstil, tabt 50 kg, og det har betyder vantittig meget, at jeg under mit vægttab har kunnet erstatte og tilføje mange madvare med EASIS produkter. Jeg brugte - og var stor fan af - produkterne gennem hele forløbet, og jeg bruger dem dagligt i min kost på hver deres måde.

Du kan følge Malene på Instagram : @etlettereliv_

plus

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeg har været type 2 diabetiker i 12 år, og det var et rent held, at min læge opdagede det. Hans kommentar var, at jeg ikke lignede en! Øh hvordan ser en diabetiker lige ud? Men fordi jeg ikke var tyk, så kunne jeg åbenbart ikke få diabetes i hans øjne.
Jeg måtte derfor finde nye alternativer til især de søde sager og tænke endnu mere over, hvad jeg spiste, og det var derfor kanon at opdage EASIS produkterne, så jeg ikke behøvede at føle mig udenfor, når de andre spiste kager mv.
Jeg skulle lige vænne mig til den anderles søde smag, men nu kan jeg ikke leve uden.
Jeg bruger altid en slags crunch på min A38 og det mætter indtil frokosten. I weekenden er det den mørke chokolade jeg bruger på brødet.

Jeg har et travlt job som serviceleder, og jeg kan derfor godt glemme at spise frokost, så er det godt at have nogle barer liggende i skabet, indtil jeg kan få noget mad, så mit blodsukker ikke dykker for meget. Det er nemlig ikke spor behageligt.
Når jeg bager kager, bruger jeg opskrifterne fra Diabetesforeningen, og der er det godt med sukkererstatninger, som ikke påvirker mit blodsukker. Jeg er blevet stor tilhænger af marcinpanbrødene, og kan slet ikke forså at jeg tidligere var vild med den rigtige marcipan.

Følg Jeanette på Instagram: @jeanetteshome

plus

Camilla Nederby

“Easis gør det muligt for mig at leve et sundere liv, uden at gå på kompromis med den søde smag”

Jeg er den største sukkergris der findes på denne jord, men er tilgengæld ikke vild med hvad det gør ved min krop. Jeg gør derfor alt for at finde alternativer til at mindske mit sukkerindtag, og kan her takke Easis for deres fantastiske brand: “uden tilsat sukker”. Det er det helt rigtige for mig og min livstil, da jeg elsker at leve et liv fyldt med god energi og stadig spise lækkert.

Jeg er en meget glad, og smilende fitness-tøs der styrketræner næsten dagligt.

Jeg hader normalt at bage, men ligeså snart det drejer sig om sundere alternativer så elsker jeg at eksperimentere med det. Jeg er så glad for at jeg kan få så gode produkter igennem Easis uden at føle jeg får unødvendige kcal og sukker. Jeg har nok en lille afhængighed til Perfect Sød, som efterhånden bliver brugt i alt; i min proteingrød, pandekager, kager, kaffe, te og you name it .. det produkt vil jeg aldrig kunne undvære i min hverdag. Forevigt taknemmelig.

Du kan følge Camilla på instagram: @camned_


plus

Helle Pedersen

”EASIS hjalp mig i kampen mod kiloene”

Jeg har altid haft problemer med at holde et vægttab, men EASIS produkterne har gjort det meget nemmere for mig. Jeg bruger dagligt EASIS produkter, fordi jeg har fundet ud af, at kalorietælling er vejen frem for mig og her er er EASIS produkterne en stor hjælp. De gør det muligt at spise kager og is og samtidig holde styr på kalorieindholdet.

Du kan følge Helle på Instagram på @helle.for.helle


plus

Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

”EASIS kommer mig altid til undsætning, når den søde trang banker på i hverdagen”

Mit navn er Isabella, jeg er 24 år og bor i Aarhus. Til hverdag er jeg studerende og kører min madblog ’bellasmadunivers.dk’ og min instagramprofil ’Isabellavlk’. Jeg elsker at inspirere andre til at lave fornuftig hverdagsmad - uden restriktioner.

Jeg elsker søde sager, men jeg prøver at undgå at spise det i hverdagen. Det er her EASIS kommer ind i billedet. Jeg har tidligere haft svært ved at finde alternativer til søde sager, som rent faktisk smagte godt. Så fandt jeg EASIS, og jeg har svoret til deres produkter uden tilsat sukker lige siden. Jeg knuselsker f.eks. deres Crunch, Perfect Sød, chips og alle deres is.

Jeg går meget op i en balanceret kost, hvor der skal være plads til det hele. Både det usunde og det sunde. Men for mig er det, som nævnt, vigtigt, at jeg i hverdagen holder mig fra at indtage for meget sukker. Derfor er nogle sundere alternativer uden sukker, virkelig værdsat hos mig.

Du kan følge Isabella på instagram: @isabellavlk