Varenummer 201136

EASIS Choko Knas Kanel 80 g

På lager » Levering 1 - 2 hverdage
DKK 29,95

Med sødestof fra steviaplanten
Højt fiberindhold

EASIS Choko Knas med kanel er chokoladekugler af lys chokolade med et sprødt og luftigt fyld af bl.a. fuldkornshvedemel, rismel og majsmel. Kanelsmagen leder tankerne hen på julen og den flotte sølvfarvede overflade gør, at de præsenterer sig flot enten som en lille gave eller når gæsterne skal imponeres.

De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Lette og luftige chokoladekuger med et højt fiberindhold.

Sprød kerne overtrukket med mælkechokolade (66%) og kanel. Minimum 40% kakaotørstof i chokoladen. Indeholder sødestof. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker. Sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten.

Ingredienser:
Kostfibre (inulin, oligofruktose), kakaosmør, rismel, majsmel, kakaomasse, fuldkornsHVEDEmel, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, sødestof (erythritol 5%), krydderi (kanel) (0,66%), farve (titandioxid), BYGmalt, salt, naturlig aroma, sødestof (steviol glycosider), naturlig vaniljearoma, emulgator (SOJAlecithin).
Kan indeholde spor af mandler og hasselnødder.

Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoindhold: 80 g (ca. 10 portioner à 2 stykker).

1 portion à 2 stykker indeholder:
35 kcal
2,1 g fedt
3,0 g kulhydrat
1,7 g kostfibre
0,6 g protein

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1830 kJ/ 435 kcal
Fedt 26 g
- heraf mættede fedtsyrer 15 g
Kulhydrater 38 g
- heraf sukkerarter 7,4 g
- heraf sukkeralkoholer 5,0 g
Kostfibre 22 g
Protein 8,1 g
Salt 0,39 g