Fastelavnsboller med creme

Opskrift på lækre fastelavnsboller med cremefyld - uden tilsat sukker. Her giver vi vores bud på nogle rigtig lækre  gammeldags fastelavnsboller med creme. Det er en opskrift, der er lige til at gå til og du kan hurtigt fremtrylle nybagte fastelavnsboller. Kagecremen er lavet med EASIS Kagecreme pulvermix, så det bliver heller ikke nemmere. Pynt med Florsød, din yndlingsfarve og servér.

Ca. 20 stk à 50 g

Ingredienser
1 1/2 dl skummetmælk
50 g gær
30 g EASIS Perfect fit
1/2 tsk salt
30 g vegetabilsk olie
1 1/2 æg
400 g hvid hvedemel

1 pk EASIS Kagecreme
3 dl vand
1/2 pk EASIS Florsød (75 g)
citronsaft
frugtfarve
evt friske bær

Sådan gør du:
Lun mælken til den er fingervarm. Rør gær, salt og olie i. Pisk æggene i. Bland Perfect Fit og mel og tilsæt det til blandingen. Ælt til du har en jævn og elastisk dej. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ca. 40 min. Ælt dejen igen og form dem til små boller, der rulles fladt ud.

Lave kagecremen efter anvisning på pakken. Fordel en klat kagecreme på hvert stykke dej og fold dejen ind over cremen. Læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Efterhæv bollerne i en halv time.

Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 12 min. til bollerne føles faste og gennembagte. Lav glasur af Perfect Florsød med lidt citronsaft og lidt frugtfarve. Dekorer bollerne med forskellige farver glasur og pynt evt med lidt bær.

1 fastelavnsbolle á 61 g indeholder
116 kcal
3,1 g fedt
19 g kulhydrat
4,8 g kostfibre
4,6 g protein
Relaterede varer
Luk