Frugt i gele med creme

2 portioner

Ingredienser:
100 g blandede friske bær
6 blade husblas
2 spsk vand
1 dl EASIS Solbær drik

Creme:
½ pose EASIS Kagecreme
1 dl minimælk
Eventuelt lidt frugtfarve

Pynt:
Frisk mynte

Sådan gør du:
Læg friske bær i 2 dessertglas.
Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 minutter. Varm vand og saft og smelt husblassen heri. Hæld saften over bærrene og stil det koldt til geleen er stivnet.
Lav cremen efter anvisning på posen og server den til frugtgeleen. Cremen farves eventuelt med lidt frugtfarve.
Pynt med frisk mynte.

Næringsindhold pr. portion (255 g):
Kcal 130
Protein 6,1 g
Kulhydrat 19 g
Fedt 2,3 g
Kostfibre 7,9 g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 213 kJ/51 kcal
Fedt 0,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 7,6 g
- heraf sukkerarter 3,3 g
- heraf sukkeralkoholer 0,7
Kostfibre 3,1 g
Protein 2,4 g
Salt 0,07 g

Relaterede produkter