Fuldkornssnegle med smørepålæg

Her får du en opskrift på lækre fuldkornssnegle uden tilsat sukker lavet med EASIS Smørepålæg. Det er en kanelsnegl lavet med fuldkorn og med fyld med chokoladesmag. Fuldkornssneglene indeholder masser af fibre og fuldkorn, så de egner sig godt til morgenmad eller til madpakken.

20 stk à 45 g

Ingredienser:
30 g gær
1,2 dl vand
2 dl yogurt naturel 1,5%
0.5 tsk salt
1 tsk rapsolie
100 g havregryn
185 g grahamsmel
150 g hvedemel
30 g EASIS Perfect Fit
140 g EASIS Smørepålæg
1,5 tsk stødt kanel

Sådan gør du:
1. Smuldr gæren i lunket vand og rør til gæren er opløst. Tilsæt yoghurt naturel og rør godt.
2. Tilsæt salt, rapsolie, havregryn og grahamsmel og rør dejen godt.
3. Bland hvedemel og Perfect Fit godt sammen og tilsæt det til dejen lidt efter lidt under grundig omrøring.
4. Rør dejen til en ensartet masse. Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
5. Bland EASIS Smørepålæg og kanel sammen. Rul dejen ud til en stor, tynd plade og smør fyldet på i et jævnt lag.
6. Dejen rulles sammen, og der skæres ca. 20 snegle i ca. 1 cm tykkelse.
7. Tænd ovnen på 180 C (varmluft).
8. Sæt sneglene på bagepapir og lad dem hæve i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
9. Pensl sneglene med vand og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 20 min. til de er gyldne. Tag sneglene ud og læg dem på en rist til afkøling.

Tips:
Sneglene kan fryses.
Relaterede varer
Luk