Fyldt, bagt græskar

Opskrift på fyldt græskar med fyld af hytteost, løg, æg og krydderier. Rigtig lækker opskrift til aftensmaden, hvor man gerne vil have nogle grøntsager. Det er desuden en ret, der er vegetarisk i sig selv, da vi foreslår at servere den med en grøn salat til.

Du kan også bruge squash eller aubergine til denne ret.

(1 portion)

Ingredienser:
1 halvt græskar på ca 200 g
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 æg
50 g hytteost
1 tsk ’ras el hanout’ krydderi eller karry
lidt persille
½ tsk chilifl ager (fx piri piri)
salt og peber

lidt spirer eller grøn salat

Sådan gør du:
del græskarret og skrab indmaden ud, så du har 100 g græskarskal.

Hak løg og hvidløg fint og bland det med æg, hytteost og krydderi. pisk det godt sammen og hæld blandingen i det udhulede græskar. Bag det i en 200° varm ovn i ca en halv time, til græskarret er mørt og fyldet gyldent.

Server med lidt salat eller spirer til.

Næringsindhold pr. portion (350 g):
Kcal 211
Fedt 9,2 g
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 4,0 g
Protein 16 g
Relaterede varer
Luk