Gedeost på pære med rodfrugt julienne

En lækker frokost, der også kan bruges som forret.

(1 portion)

Ingredienser:
50 g gedeost (max 50+)
1/2 fast pære
50 g pastinak
50 g rodselleri
50 g gulerod
2 spsk hakket, bredbladet persille

Vinaigrette:
2 tsk. sennep
15 g olivenolie
2 spsk lys eddike
1 fed hvidløg
et par dråber EASIS Perfect Sød
salt og peber

Sådan gør du:
Skær pære og ost i skiver og læg osten ovenpå pærerne. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem i en 200 grader varm ovn, til osten er gylden.

Striml grøntsagerne så fint som muligt, gerne med juliennejern. Bland grøntsagerne med persille. Kom sennep, olie, eddike, hvidløg, sødemiddel, salt og peber i et glas og ryst vinaigretten godt sammen til en tyk, cremet dressing. Hæld den over grøntsagerne og læg pære-ost skiverne på.
Server straks.

Tips:
Har du ikke tid til at bage ost og pære, kan du også 'bare' skære dem i små stykker og vende dem i salaten

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 675 kJ/161 kcal
Fedt 13 g
Kulhydrater 4,6 g
- heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 1,7 g
Protein 6,2 g
Salt 0,27 g

Relaterede produkter