Glutenfri pølsehorn

Opskrift lavet af: Jeanette Koch Andersen

Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...

Opskrift på glutenfri pølsehorn, der også kan laves laktosefri (ved brug af laktosefri yoghurt). Mælkeproduktet bidrager til en dejlig svampet dej. Opskriften er lavet uden mel og selvfølgelig uden tilsat sukker. Det er en nem og god opskrift på pølsehorn, der kan bruges som mellemmåltid, frokost eller i madpakken. De kan med fordel serveres med EASIS Tomat Ketchup.

Ingredienser:

10 stk:

5 stk. fedtreducerede grillpølser fra Rema1000
2 æg
200 g A38 0,5 % (neutral yoghurt kan også bruges- eller laktosefri, men så ændrer kalorieindholdet sig en smule)
70 g fedtreduceret mandelmel
15 g EASIS Loppefrøskaller
10 g EASIS Perfect Fit
1-2 tsk. EASIS Perfect sød
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt

How to:

1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og i en skål ved siden af pisker du æg, yoghurt og Perfect sød sammen. Jeg anbefaler at lade det stå 5-10 min. så det lige kan sætte sig lidt.

2. Tænd ovnen på 200 grader. Dejen kan godt være lidt våd - men det er meningen.

3. Skær pølserne ud i 10 stykker. Tag en håndfuld dej ud i din hånd og læg pølsen på og saml så dejen rundt om. Gør det ved dem alle. Brug evt. en spiseske.

4. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys evt. lidt sesamfrø på toppen og bag pølsehornene i ca. 20 min.
Relaterede varer
Luk