Græskarsuppe

Vi elsker suppe, og denne cremede græskarsuppe med peberfrugt og chili er ingen undtagelse. Chilien giver en lidt krydret og varm smag - og hvis ikke du er til chili, så kan denne også sagtens udelades. Det er dog dejligt med en varm suppe med varme krydderier til at varme sig på de lidt køligere efterårs- og vinteraftener og -dage.

2 portioner

Ingredienser:
Suppe:
200 g græskar
100 g rød peberfrugt
1/2 rød chili
25 g løg
1 fed hvidløg
1 spsk EASIS Tomat Ketchup
100 g Cremefine 15% til madlavning
½ tsk stødt spidskommen
salt og peber
citron eller eddike

Servering:
Frisk chili
krydderurter
100 g knækbrød

Sådan gør du
Vask græskaret og fjern kernerne. Del græskaret og snit det groft sammen med peberfrugt, løg, chili og hvidløg. Hæld de hakkede grøntsager og græskar i en gryde og dæk dem lige knapt med vand. Kog i ca 30 min. til grøntsagerne er helt møre.

Blend grøntsagerne med en stavblend sammen med EASIS Tomat Ketchup og Cremefine. Smag til med krydderier og citron eller eddike.
Varm suppen igennem og server den med friskhakket chili, krydderurter og knækbrød.
Relaterede varer
Luk