Hjemmebagt Knækbrød

Det er nemt og lækkert at lave sit eget knækbrød. Varier med korn og kerner.

(Til 1 bradepande)

Ingredienser:
50 g rugmel
100 g 5-kornsblanding
80 g EASIS Müsli
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1/4 dl rapsolie
1 dl vand

20 g EASIS Solbærmarmelade

Sådan gør du
Bland først alle de tørre ingredienser godt sammen og tilsæt derefter vand og olie. Udrul massen mellem 2 stykker bagepapir til den fylder en bradepande. Fjern herefter det øverste stykke bagepapir og rids dejen med et pizzahjul eller en skarp kniv til passende stykker. Bag massen i ca 20 minutter ved 200 grader.

Tips: Gem knækbrødet i en kagedåse.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 1431 kJ/341 kcal
Fedt 12 g
Kulhydrater 46 g
- heraf sukkerarter 2,3 g
Kostfibre 8,9 g
Protein 7,8 g
Salt 0,64 g