Hjemmelavede myslibarer

18 stk. à ca. 25 g

Ingredienser:
150 g EASIS Classic Crunch  
100 g havregryn
30 g mandler
30 g hasselnødder
15 g kokosflager
150 g EASIS Fibersirup
½ tsk stødt kanel

Sådan gør du:
Hak mandler og hasselnødder groft og hæld i en skål sammen med EASIS Classic Crunch, havregryn, kokosflager og kanel. Bland godt. Tilsæt nu EASIS Fibersirup og rør det hele godt sammen til en fedtet masse.  
Hæld massen i en bageform beklædt med bagepapir og tryk den godt ud til den er ensartet i overfladen. Bag midt i ovnen i ca. 15 min ved 175 grader til den er gylden. Lad afkøle og skær til barer.

Næringsindhold pr. stk. (25 g):
Energi 88 kcal
Fedt 2,8 g
Kulhydrater 9,5 g
Kostfibre 8,2 g
Protein 2,3 g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 1472kJ / 352 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrater 38 g
- heraf sukkerarter 5,4 g
- heraf sukkeralkoholer 0 g
Kostfibre 33 g
Protein 9,0 g
Salt 0,1 g