Hotte fiskefrikadeller med kål-remouladesalat

Skal dellerne ikke være 'hotte', kan du vælge en mild type chili. Koriander og ingefær kan udskiftes med fx dild.  

4 portioner

Ingredienser:
400 g lys, fileteret fisk, fx torsk
4 æg
100 g åblomst skummetmælkspulver
2-3 tsk salt
3 små, røde chilier
3 spsk finthakket koriander
1 1/2 spsk finthakket ingefær
peber
margarine til stegning

Kål-remouladesalat
1 dl vand
4 dl lys vineddike
400  g blomkål
4 løg
200 g EASIS DDV Yoghurt 5%
3 tsk sennepspulver
1 spsk karry
1/2 tsk EASIS Perfect Sød
salt & peber

Evt. 4 skiver rugbrød

Sådan gør du:
Start med remouladen. Kom vand og eddike i en gryde med lidt salt og peber. Del blomkålet i små buketter og hak løgene. Kog grøntsagerne i eddiken i et par minutter, så de stadig har lidt bid. Lav en dressing af yoghurt, sennepspulver og karry og smag til med Perfect Sød, salt og peber. Hæld væden fra grøntsagerne og vend dem i dressingen.

Kom fisk, æg, skummetmælkspulver og salt i en skål og blend til en sej, sammenhængede fars. Vend hakket chili, koriander, ingefær og kværnet peber i. Form små frikadeller, der steges gyldne i fedtstoffet på en lille pande. Server fiskefrikadellerne med kål-remouladesalaten (og eventuelt rugbrø) til.

Tips:
Fiskefrikadellerne er gode at bruge i madpakker, så lav en stor portion og køl/frys dem ned.

Næringsindhold pr. portion (665 g):
Kcal 695
Protein 46 g
Kulhydrat 80 g
Fedt 17 g
Kostfibre 14 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 440 kJ/105 kcal
Fedt 2,5 g
Kulhydrater 12,3 g
- heraf sukkerarter 3,8 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 6,9 g
Salt 0,7 g

Relaterede produkter