Kalkun albondigas i tomat

Du kan vælge alle typer af magert, hakket kød til retten.

(1 portion)

Ingredienser
25 g løg
1 fed hvidløg
150 g fersk kalkunbryst
1/2 æg
1/2 tsk piri piri chiliflager
1 spsk hakket persille
1 tsk salt
100 g hakket tomat
1 tsk sambal oelek
2 tsk EASIS Tomat Ketchup
2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk bouillonpulver)
1 tsk rapsolie

Sådan gør du
Hak løg og hvidløg helt fint og kom det i en foodprocessor sammen med kalkunkød, æg, persille, chili og salt. Kør det sammen til en god, fast fars. Form små kødboller af farsen og lad dem hvile, mens du laver saucen.

Hak tomaterne og kom dem i en gryde sammen med sambal oelek, ketchup og bouillon. Kog i 10 minutter og blend herefter med en stavblender.

Steg kødbollerne gyldne i olie på en pande og hæld dem op i tomatsaucen, hvor de koges færdig i ca 5 minutter. Smag til med salt og peber og server i en dyb skål. Pynt med hakket persille.

Tip
Du kan eventuelt servere retten med ris eller brød til.

Næringsindhold Pr. portion (535 g)
Energi 305 kcal
Fedt 10 g
Kulhydrater 14 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 38 g

Relaterede produkter