Kokos Banankage

Opskrift på kokos-banankage uden tilsat sukker. Banankage er altid en klassiker som både smager godt og er en dejligt svampet kage. Vi har givet den klassiske kage et lille twist ved også at tilføje kokos, hvilket giver en dejlig smag. Kagen er lavet på fedtreduceret kokosmel og havregryn, hvorfor den også er mere kaloriereduceret og mættende end klassiske banankager. Derfor egner kagen sig også godt som et mellemmåltid.

13 portioner

Ingredienser
3 æg
1 dl fedtreduceret kokosmel
2 dl havregryn
2 modne bananer
1 dl EASIS Perfect Fit sukkererstatning
0,5 dl smeltet smør eller rapsolie
1 tsk vanilje pulver
Lidt salt
1 tsk bagepulver
50 g EASIS Mørk chokolade, hakket

Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser grundigt i en skål. I en anden skål piskes æg og moses sammen med banan og fedtstof. Det hele blandes grundigt sammen og hældes i en lille rugbrødsform med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn på 175 grader i 45 min.

1 portion à 50g
119 kcal
7 g fedt
7,5 g kulhydrat
9 g kostfibre
3,2 g protein
Relaterede varer
Luk