Kopbagt æg

1 portion

Ingredienser:
50 g spinat (frisk eller fra frost)
25 g yoghurt naturel
1 æg
30 g parmaskinke uden fedtkant
1 tsk EASIS Tomat Ketchup
lidt salt og peber

Sådan gør du:
Damp spinaten kort og pres overflødig væde fra. Læg spinaten i bunden af en kop og kom yoghurten på toppen. Krydr med lidt salt og peber. Slå herefter ægget ud oven i koppen og bag den ved 200° i 10-15 minutter. Læg samtidig parmaskinken på et stykke bagepapir i ovnen og bag det, til det er sprødt.
Anret den sprøde skinke ovenpå det bagte æg og server med lidt ketchup.

Tips:
Det er en fordel, hvis koppen, der anvendes, er varm fra begyndelsen, da dette forkorter bagetiden i ovnen.

Næringsindhold pr. portion (157g):
Energi 146 kcal
Protein 14 g
Kulhydrater 4,9 g
Fedt 7,9 g
Kostfibre 1,1 g

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 4,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrater 3,1 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 8,7 g
Salt 1,2 g

Relaterede produkter