Kopbagt æg

Her får du en nem opskrift på kopbagt æg. Kopbagte æg er en hurtig og nem opskrift med et højt proteinindhold, der er utroligt lækker. De er blandt andet lavet med EASIS Tomat Ketchup. Med den hurtige tilberedning er de blandt andet perfekte til brunchbordet, og du kan få opskriften lige her.

1 portion

Ingredienser:
50 g spinat (frisk eller fra frost)
25 g yoghurt naturel
1 æg
30 g parmaskinke uden fedtkant
1 tsk EASIS Tomat Ketchup
lidt salt og peber

Sådan gør du:
Damp spinaten kort og pres overflødig væde fra. Læg spinaten i bunden af en kop og kom yoghurten på toppen. Krydr med lidt salt og peber. Slå herefter ægget ud oven i koppen og bag den ved 200° i 10-15 minutter. Læg samtidig parmaskinken på et stykke bagepapir i ovnen og bag det, til det er sprødt.
Anret den sprøde skinke ovenpå det bagte æg og server med lidt ketchup.

Tips:
Det er en fordel, hvis koppen, der anvendes, er varm fra begyndelsen, da dette forkorter bagetiden i ovnen.

Næringsindhold pr. portion (157g):
Energi 146 kcal
Protein 14 g
Kulhydrater 4,9 g
Fedt 7,9 g
Kostfibre 1,1 g
Relaterede varer
Luk