Kylling med urtecouscous & abrikosbagte tomater

Tomaterne kan bages uden abrikoserne, men den lidt søde smag i tomaterne fremhæves fint af frugt.

(1 portion)

Ingredienser:
170 g kyllingebryst

5 g olie til pensling
1 tsk stødt garam masala (eller andet krydderi)
salt & peber

Abrikosbagte tomater:
150 g tomater
2 friske abrikoser (eller én nektarin eller fersken)
10 g EASIS Abrikosmarmelade
3 tsk sød soya (ketjap manis)
friske timiankviste
salt & peber

Urtecouscous:
75 g tilberedt couscous
1 håndfuld friske, hakkede krydderurter
(mynte, dild, persille, purløg)
1 fed hvidløg
25 g skalotteløg
citronsaft
15 g olie
salt & perber

Sådan gør du:
Halver tomaterne og abrikoserne og vend dem rundt i et fad med abrikosmarmelade og soya. Krydr med timiankviste, salt og peber og bag dem i en 200 grader varm ovn i en halv time.

Bland couscousen med finthakkede krydderurter, hakket hvidløg og skalotteløg. Kom citronsaft og olie på, krydr med salt og peber og vend det godt rundt.

Del kyllingebrystet igennem, så det ikke er så tykt, pensl det med olie og krydr det, inden det grilles eller pandesteges.

Server kyllingen med urtecouscousen og de abrikosbagte tomater.

Tips:
Skal du lave retten til flere kan du stege en hel kylling og fjerne skind og ben inden kødet vejes af (fx 120 g pr. portion).

Næringsindhold pr. portion
Energi 494 kcal
Fedt 23 g
Kulhydrater 38 g
Kostfibre 7 g
Protein 37 g