Lun kyllingesalat med kamut

En salat, der egner sig godt til madpakken. Den kan laves klar aftenen i forvejen.

4 portioner

Ingredienser:
4 røde peberfrugter
2 store porrer
200 g champignon
1 spsk rapsolie
500 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
300 g kogte kamutkerner


Paprika dressing
200 g yoghurt naturel
1 spsk sennep
20 g mayonnaise
1 spsk EASIS Tomat Ketchup
2 tsk stødt paprika
1/2 tsk EASIS Perfect Sød
salt og peber

Sådan gør du:
Striml peberfrugter og porrer fint og halver champignonerne. Varm olien på en pande og steg grøntsagerne i et par minutter. Skær kyllingen i strimler og tilsæt dem til grøntsagerne sammen med kamutkernerne. Varm det godt igennem og anret det på 4 tallerkener. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og server den til kyllingesalaten.

Tips:
Kamut er en kornsort med et særligt lavt stivelsesindhold og et højere proteinindhold end andre kornsorter. Alternativ kan du bruge perlebyg eller rugspelt.

Næringsindhold pr. portion (420 g):
Kcal 568
Protein 45 g
Kulhydrat 56 g
Fedt 17 g
Kostfibre 8,5 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 565 kJ/135 kcal
Fedt 4 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2 g
Protein 11 g
Salt 0,15 g