Mangois med chokolade

Opskrift på mangois med mørk chokolade - serveret i en mango. Opskriften er selvfølgelig uden tilsat sukker. Mangoisen er dejlig nem at lave og minder om en sorbetis, da den er lavet på frugt og sødestof - altså uden fløde. Vi serverer den her i den udhulede mangoskal, hvilket også gør, at desserten ser meget indbydende ud. Top med mørk chokolade og du har nem og lækker dessert.

Du kan lave isdesserten af alle andre typer af frugt, der kan udhules og fyldes igen.

1 portion

Ingredienser:
1 moden mango
50 g skyr
4 dråber EASIS Perfect Sød
15 g EASIS Mørk chokolade
friske krydderurter

Sådan gør du:
Skær mangoen over på hver side af stenen og udhul hver del af skrællen med en ske. Kom mangokødet i en blender sammen med skyr og Perfect Sød. Blend til en jævn masse (gem lidt mango til pynt).
Kom mangoisen i de udhulede skræller og stil dem i fryseren i ca 2 timer.
Hak chokoladen med en skarp kniv. Pynt mangoisen med chokolade, mango og krydderurter.

Næringsindhold pr. portion (226 g):
Energi 206 kcal
Protein 7,5 g
Kulhydrat 25 g
Fedt 6,6 g
Kostfibre 8,6 g
Relaterede varer
Luk