Mangolassi

(1 portion)

Ingredienser:
1 god, moden mangofrugt

100 g yoghurt natural
et par isterninger
2 spsk citronsaft
et par dråber EASIS Perfect Sød

Sådan gør du:
Del mangofrugten og fjern stenen og skrællen. Skær frugtkødet i tern og kom dem herefter i en blender.

Tilsæt yoghurt, isterninger, citronsaft og sødemiddel.
Blend det til en tyk, cremet lassi.
Server straks mangolassien med sugerør.

Tips:
Lassien kan laves med frosne mangotern. De kan købes frosne, men du kan også lave dem selv, så har du dem på lager.

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 191 kJ/ 46 kcal
Fedt 2,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 4,0 g
- heraf sukkerarter 2,6 g
- heraf sukkeralkoholer 0 g
Kostfibre < 0,5 g
Protein 2,4 g
Salt <0,01 g