Morgenmadskage

Opskrift lavet af: Tina Madsen

Instagram: @iformmedtina
https://www.instagram.com/iformmedt...

Facebook: I form med Tina
https://www.facebook.com/IFormMedTi...

Kage til morgenmad lyder nærmest forbudt, men med denne morgenmadskage kan du få en god og nærende start på dagen. Den er nemlig lavet på banan, EASIS Diet shake, havregryn og æg. Det er derfor en morgenmads-banankage. Den er utroligt lækker og giver en rigtig god start på dagen - både en sund og lækker start på dagen. Og hvem har ikke lyst til at starte dagen med kage? Vi synes i hvert fald, at det lyder som en drøm.

Ingredienser:
2 modne bananer
4 store spsk EASIS Diet Shake måltidserstatning med vanilje eller chokolade (pulvermix)
1 tsk bagepulver
1/2 dl havregryn (15 g.)
2 æg

20 g EASIS Mørk chokolade

How to:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Mos bananerne med en gaffel og bland det hele sammen - undtagen chokoladen.
3. Beklæd en rugbrødsform/bageform med bagepapir og hæl dejen i.
4. Bages i 20-25 min. Til den er nogenlunde fast. Stik gerne en gaffel i efter 20 min. Kagen er perfekt når gaflen slipper men stadig med lidt dej på. Der er forskel på ovne, så hold øje. Hellere for lidt end for meget. Kagen sætter sig først rigtig når den afkølet.
5. Tag kagen ud af ovnen og put chokoladen ovenpå og lad det smelte. Brug en ske til at fordele chokoladen på kagen.Lad afkøle lidt. Den smager bedst når den er afkølet.
6. For ekstra lækkerier kan du toppe kagen med 1 spsk. Hakket nødder eller lidt friske bær. 1/2 kage svarer til et godt solidt morgenmåltid.

TIP:
Du kan med fordel lave den dagen før. Personligt synes jeg, den smager bedst dagen efter man har lavet den. Du kan tage 1/2 kage til morgenmad eller dele den i 3, så har du til 3 mellemmåltider. Hvis du får gæster kan du evt. servere den med lidt skyr/let creme fraiche og friske bær. Kan holde sig på køl i flere dage og kan også fryses.
Relaterede varer
Luk