Nøddeknas

Opskrift lavet af: Annette Svendsen

Instagram: @asbeanie
https://www.instagram.com/asbeanie/...

Facebook: Asbeanie
https://www.facebook.com/Asbeanie-1...

Opskrift på nøddeknas uden tilsat sukker. Denne opskrift er et godt alternativ til en traditionel müsli og kan bruges som topping til blandt andet yoghurt - men du kan også lave det som hjemmelavede nøddebarer. De er lavet med EASIS Fibersirup, som giver en sød smag og gør, at nødderne, frøene mv. kan sidde sammen. Det er en dejlig god opskrift, der kan hjælpe dig med at øge dit daglige indtag af nødder.

Ingredienser:
30 g solsikkefrø
50 g peanuts
2 spsk chia
30 g græskarkerner
250 g mandler
200 g EASIS Fibersirup
Lidt vand
Lidt flydende vanilje

How to:
Smelt fibersirup, vanilje og vand på panden. Tilsæt alle ingredienser og lad det hygge sig lidt på panden. Kom massen på en bageplade beklædt med bagepapir og giv det ca 10-12 min i ovnen ved 200 grader (hold øje det må ikke blive for mørkt). Lad det køle af og hak i mindre stykker (du kan også skære det i små barer i stedet og tage det med som en sund snack). Jeg opbevarer blandingen på køl i denne tid hvor det er varmt men når det er køligere, er det ikke nødvendigt).