Nudler med sprød tofu og bean snack

Opskrift på lækker wok lavet med nudler og tofu. Det er en lækker asiatisk nudelret med stegt tofu. Retten er marineret i en god krydret sauce på blandt andet soya, EASIS Tomat Ketchup og krydderier. Det er en hurtig og nem opskrift, som er perfekt til, hvis aftensmaden skal gå lidt hurtigt.

2 portioner

Ingredienser:
150 g fast tofu eller tempeh
olie til stegning

100 g nudler, gerne fuldkorn

Sauce
1 dl miso
1 ½ dl vand
2 tsk reven ingefær
2 fed presset hvidløg
2 tsk soja
1 spsk EASIS Tomat Ketchup
1 tsk sambal oelek
lidt limesaft

100 g blandede grøntsager; fx bønnespirer, forårsløg og sugarsnaps

Pynt
30 g EASIS Bean Snack
lidt frisk koriander

Sådan gør du:
Skær tofuen i grove tern og pak den i et viskestykke og pres så meget væde af, som du kan. Steg ternene i olie på en hed pande til de er gyldne og sprøde.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Kom alle ingredienserne til saucen i en lille gryde og kog den sammen under omrøring. Lad saucen småkoge ca 10 minutter.

Bland nudlerne med grøntsager og anret med saucen og den stegte tofu. Drys med bean snacks og lidt frisk koriander.

Tips
Du kan også bruge EASIS Bean Snacks med havsalt.

Næringsindhold pr. portion (365 g)
Kcal 453
Fedt 15 g
Kulhydrat 48 g
Kostfibre 12 g
Protein 25 g
Relaterede varer
Luk