Osteboller

Er du glad for (smeltet) ost er her en dejlig frokost. Bollerne har en mild ostesmag og fungerer godt som sandwichbrød. Ostebollerne kan lægges sammen med andet tilbehør efter ønske - fx laks eller skinke. Spis dem fx til frokost eller tag dem med i madpakken.

1 portion

Ingredienser:
75 g skæreost (20+)
30 g Let Mayo
20 g mel
10 g EASIS Skummetmælkspulver
1 tsk bagepulver
1/2 tsk paprika

Fyld
1 tsk sennep (uden tilsat sukker)
25 g emmentaler
tomatskiver
bredbladet persille
lucernespirer

Sådan gør du:
Riv osten og bland den med mayonnaise, mel, skummetmælkspulver, bagepulver og paprika, så det bliver en dej.

Form to boller af dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. bag bollerne i en varm ovn ved 200 grader i ca 20 minutter. Køl bollerne af.

Flæk ostebollerne og smør sennep på. Læg bollerne sammen med emmentaler, tomatskiver, persilleblade og lucernespirer.
Relaterede varer
Luk