Varenummer 800204

EASIS Perfect Multisød

På lager » Levering 1 - 2 hverdage
DKK 45,95

Energifri.
Sukkererstatning.

EASIS Perfect Multisød er baseret på det kaloriefri sødemiddel, erythritol. Erythritol giver samme fylde som sukker og kan derfor erstatte sukker 1 til 1 i hvilken som helst brugssituation. Multisød kan anvendes der, hvor du normalt bruger sukker. Fx på morgenbordet, i bagværk, på grøden, i kaffen mv. Tåler opvarmning.

Teknisk information
Erythritol findes naturligt i planter i meget små mængder. Det fremstilles industrielt ud fra naturlige råstoffer og ikke genmodificerede organismer. Erythritol er et molekyle, som optages i kroppen, som det er, og udskilles uomsat i urinen. Det tilfører derfor ikke kroppen nogen form for energi.

Erythritol er et kulhydrat (en sukkeralkohol), men udskilles uomsat med urinen og indeholder derfor ingen kalorier. Det er den eneste sukkeralkohol med kalorieværdi 0.

Ingredienser
Sødestof (erythritol ).

Overdreven indtagelse kan virke afførende. Energifri. Det betyder, at hvis du tæller kulhydrater i forhold til diabetes, skal du ikke medregne Multisød i regnskabet, da erythritol ikke påvirker blodsukkeret, men blot kategoriseres som en kulhydrat (sukkeralkohol) i lovgivningen.

Doseringsvejledning
Søder ca. 1:1. Dvs. at 1 tsk Perfect Multisød svarer til ca. 1 tsk sukker.

Opbevaring: Tørt og ikke i sollys. Husk at lukke posen helt til, da Perfect Multisød er meget følsom overfor fugt.

Netto indhold: 400 g.
Kolli størrelse: 7 x 400 g.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 0 kJ/0 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 100 g
- heraf sukkerarter 0 g
- heraf sukkeralkoholer 100 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g