Pistaciekage med hindbærmarengs

(10 portioner)

Ingredienser
1 pk EASIS Pistacie Kagemix
1½ dl vand
35 g rapsolie

2 bægre past. æggehvider
50 g EASIS Perfect Florsød
120 g friske hindbær
lidt salt

Sådan gør du
1. Bag kagen efter anvisning på pakken og lad den afkøle.
2. Skær herefter kagen ud i 10 lige store stykker.
3. Pisk æggehviderne helt stive, mens du gradvist tilsætter Perfect Florsød.
4. Mos 2/3 af hindbærrene med en gaffel og rør dem i marengsmassen sammen med et lille nip salt.
5. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe på kagestykkerne.
6. Brænd marengsen med en brænder, til toppene er brunet let. Kan også sættes under grillen i ovnen i et par minutter.
7. Server kagen straks med de resterende, friske hindbær på.

Tips
Prøv at bruge brombær - de giver også en rigtig god smag til marengsen.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 769 kJ/185 kcal
Fedt 5,8 g
Kulhydrater 28 g
- heraf sukkerarter 2,6 g
- heraf sukkeralkoholer 7,1
Kostfibre 13 g
Protein 5 g
Salt 0,64 g