Pistacielagkage

Her får du opskriften på en lækker pistacielagkage uden tilsat sukker. Pistaciekagen er bagt med EASIS Kagemix med pistaciesmag, så den er virkelig nem at lave. Fyldet er EASIS Marmelade, Fromage Frais, piskefløde og EASIS Perfect Strø. Arbejdstiden er kort med denne lagkage, og inden for 2 timer har du en lækker og flot kage, du kan servere for dine gæster.

(12 stk.)

Ingredienser
1 pk. EASIS Pistaciekagemix (kage med pistaciesmag)
1½ dl vand
4 spsk. olie
100 g EASIS Marmelade (variant efter eget valg)
225 g fromage frais
¾ dl piskefløde
25 g EASIS Perfect Strø (sødemiddel)

Sådan gør du
1. Følg fremgangsmåden på EASIS Pistacie.
2. Lad kagen afkøle og skær den igennem på tværs.
3. Piske piskefløden til flødeskum, tilsæt fromage frais og EASIS Perfect Strø, og pisk igen i 1-2 min.
4. Fordel marmeladen og derefter halvdelen af flødecremen på den nederste kagehalvdel. Læg den øverste kagehalvdel ovenpå og fordel resten af flødecremen ovenpå.

Pistacielagkage er fryseegnet.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 2 timer/ 15 min.

Servering
Pynt evt. med hakkede pistacienødder og server med lidt frisk frugt.
Relaterede varer
Luk