Pistacielagkage

(12 stk.)

Ingredienser
1 pk. EASIS Pistacie (kage med pistaciesmag)
1½ dl vand
4 spsk. olie
100 g EASIS Marmelade (variant efter eget valg)
225 g fromage frais
¾ dl piskefløde
25 g EASIS Perfect Strø (sødemiddel)

Sådan gør du
1. Følg fremgangsmåden på EASIS Pistacie.
2. Lad kagen afkøle og skær den igennem på tværs.
3. Piske piskefløden til flødeskum, tilsæt fromage frais og EASIS Perfect Strø, og pisk igen i 1-2 min.
4. Fordel marmeladen og derefter halvdelen af flødecremen på den nederste kagehalvdel. Læg den øverste kagehalvdel ovenpå og fordel resten af flødecremen ovenpå.

Pistacielagkage er fryseegnet.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 2 time/ 15 min.

Servering
Pynt evt. med hakkede pistacienødder og server med lidt frisk frugt.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 660 kJ/160 kcal
Fedt 7,5 g
Kulhydrater 16 g
- heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 12,5 g
Protein 4,5 g
Salt 0,16 g