Pølsehorn

Opskrift på lækre pølsehorn uden tilsat sukker. Disse pølsehorn er lavet på fuldkorn og havregryn, hvilket også giver en større mæthed. De er desuden svampede, da de er lavet med yoghurt. Derfor er disse pølsehorn geniale som snack eller til madpakken (til både store og små). Bag dem gerne i forvejen og frys dem ned, så er der nemme madpakker.

(16 portioner)

Ingredienser:
Pølsehornsdej:
1 dl vand
1 dl mælk
1 pk tørgær
140 g hvedemel
30 g grahamsmel
40 g havregryn
2 tsk EASIS Perfect Fit
1 tsk salt
1 spsk rapsolie
1 spsk yoghurt naturel
æg til pensling

1 pakke brunch pølser (16 stk.)
EASIS Tomat Ketchup

Sådan gør du
Kom vand og mælk i en skål og lun det i mikroovnen. Tilsæt tørgæren og rør til den er opløst.
Bland mel, grahamsmel, havregryn, salt og Perfect Fit godt sammen. Tilsæt de våde ingredienser lidt efter lidt under omrøring.
Lad dejen hæve i ca. 45 min eller indtil dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og æltes let, tilsæt lidt hvedemel hvis den er alt for klistret.
Rul dejen ud til en stor, tynd plade og del den i 16 trekanter (brug evt et pizzahjul til dette).
Fordel en klat ketchup og en pølse på den brede ende af trekanten og rul dejen rundt om pølsen.

Læg pølsehornene på en plade med bagepapir, dæk med et viskestykke og lad dem efterhæve i 30 min ved stuetemperatur.
Tænd derefter ovnen på 175 grader.
Pensl pølsehornene forsigtigt med æg og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 10 min.

Server med EASIS Tomat Ketchup
Relaterede varer
Luk