Rabarberkompot med marcipan crisps

2 portioner

Ingredienser
Kompot:
100 g frisk rabarber
2 spsk. citronsaft
1 spsk. EASIS Perfect Sød
lidt vanillekorn

100 g yoghurt naturel
Et par dråber EASIS Perfect Sød
30g EASIS Ren rå Marcipan
Lidt lakridspulver

Sådan gør du
Snit rabarber og kom dem i en gryde med citronsaft og vanille. Kog massen i ca.10 min. til konsistensen er jævn. Smag til med Perfect Sød. Køl rabarberkompotten af og kom den lagvis i et glas med yoghurt, der er smagt til med Perfect Sød.

Rul marcipanen fladt ud og drys med lakridspulver. Stik marcipanen ud i cirkler eller skær den i snitter. Bag marcipanen ved 200 grader i ca. 8 min. til den er sprød. Køl marcipanen af på en rist inden den lægges på rabarberkompotten.

Næringsindhold pr. portion (120 g)
Kcal 137
Fedt 7,4 g
Kulhydrat 11 g
Kostfibre 5,8 g
Protein 5,3 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 477 kJ / 114 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrater 8,8 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 4,8 g
Protein 4,4 g
Salt 0,01 g