Roulade med flødecreme

(8 stk.)

Ingredienser
3 æg
90 g EASIS Perfect Fit
30 g kartoffelmel
90 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g EASIS Marmelade (variant efter eget valg)


½ dl fløde 38%
150 g yoghurt naturel 5%
15 g EASIS Perfect Strø

Sådan gør du
1. Bland EASIS Perfect Fit, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sammen.
2. Pisk æggene luftigt og tilsæt melblandingen lidt ad gangen, mens der piskes.
3. Hæld dejen i en form med bagepapir på ca. 30 x 35 cm. Bages i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 10 min.
4. Lad rouladen afkøle lidt og fordel marmeladen på hele rouladen.
5. Rul rouladen sammen fra den brede side og læg den med sammenføjningen nederst.
6. Pisk Cremefine til flødeskum.
7. Tilsæt yoghurt og EASIS Perfect Strø og pisk igen.
8. Flødecremen smøres ovenpå rouladen.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 1 time / 40 minutter

Servering
Pynt evt. med lidt EASIS Kakaodrik og lidt friske bær.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 670 kJ/ 160 kcal
Fedt 5 g
Kulhydrater 17 g
- heraf sukkerarter 6 g
Kostfibre 14 g
Protein 5 g
Salt 0,09 g