Rugbrødsdessert med solbær

Opskrift på rugbrødsdessert med solbær. En lækker dessert med masser af fuldkorn, uden at du mærker, at du får fuldkorn. Idet rugbrødet rives mærker man næsten ikke, at man spiser rugbrød. Det er desuden en dessert, du kan lave, hvis du har en tør skive rugbrød liggende.

4 portioner

Ingredienser
100g daggammelt rugbrød uden skorpe
1 æggehvide
2 tsk Perfect Sød
1 tsk stødt kanel

Creme
1 æggeblomme
4 tsk EASIS Perfect Strø
40 g yoghurt naturel
lidt vanillekorn
50 g EASIS Solbærmarmelade
50 g friske jordbær
mynte

Sådan gør du
1. Riv rugbrødet på et rivejern. Pisk æggehviden helt stiv med Perfect Sød.
2. Vend revet rugbrød og kanel i. Bred massen ud på bagepapir på en bageplade.
3. Bag den i en 200 grader varm ovn i ca 20 minutter.
4. Lav en creme af æggeblomme, der piskes luftig med Perfect Strø.
5. Vend yoghurt i og smag til med vanille.
6. Del kagebunden i to og læg dem sammen med creme, bær og marmelade.

Pynt eventuelt med lidt mynte    
   
Tips    
I stedet for rugbrød kan du bruge ymerdrys uden tilsat sukker.

Næringsindhold pr. portion (80 g):
Kcal 125
Protein 4,5 g
Kulhydrat 14,5 g
Fedt 3,6 g
Kostfibre 7,6 g
Relaterede varer
Luk