Kage ala snickers

En lækker 'hapser' udviklet af Camille Wagner (CWTraining).

Her får du opskriften på en kage, der er inspireret af chokoladebaren med peanuts og karamel. Det er en utroligt velsmagende kage, der også er glutenfri, da bunden er lavet af dadler, peanuts og Peanut Butter. Opskriften er selvfølgelig uden tilsat sukker. Den er desuden dejligt nem at lave og skal ikke bages, så du kan hurtigt fremtrylle en lækker tærte.

(10 portioner)

Ingredienser

Bund
150 g dadler
100 g saltede ristede peanuts
4 spsk EASIS Peanutbutter

Topping
100 g EASIS Mørk chokolade
1 spsk kokosolie

Fremgangsmåde
Hak dadlerne fint i en minihakker. Hvis dadlerne er meget tørre, kan de kommes i kogende vand i nogle minutter. Så er de nemmere at blende.
Kom 90% af dine peanuts og alt peanutbutter ved. Blend til massen er grov, men sammenhængende. Fordel dejen i en tærteform beklædt med film (filmen gør, at tærten til slut er nemmere at få ud af formen). Sæt på køl. Imens smelter du chokoladen:
Chokoladen og kokosolie kommes i en skål, som sættes over vandbad. Når chokoladen er smeltet røres det sammen.
Fordel chokoladen oven på din kolde dej, pynt med de hakkede peanuts, som du tog fra i starten.
Herefter kommer du formen i køleskabet igen til chokoladen er størknet, Skær til slut tærten ud i passende størrelser (9 stk.)
Velbekomme!

En portion à 35 g indeholder:
165 kcal
11 g fedt
13 g kulhydrat
4,7 g kostfibre
3,5 g protein
Relaterede varer
Luk