Sprøde vafler

(13 portioner)

Ingredienser
200 g hvid hvedemel
70 g hvedemel
70 g EASIS Perfect Fit
1 tsk natron
5 dl kærnemælk
2 æg
Kornene fra 1/2 stang vanille
Olie til bagning af vaflerne

Sådan gør du
1. Bland hvid hvedemel, hvedemel, EASIS Perfect Fit og natron godt sammen i en skål.
2. Rør kærnemælk og æg i, og tilsæt derefter vanillekorn.
3. Vaffeljernet varmes op og pensles med lidt olie.
4. Hæld 1 dl dej på vaffeljernet og bag dem i 3-4 min. til de er gyldne og sprøde.

Tilberedningstid /Arbejdstid
40 min. / 40 min.

Servering
Vaflerne serveres med EASIS Marmelade, Is og Perfect Strø til.

Vaflerne er fryseegnede. De varmes direkte fra frost i ovnen ved 215 C (varmluftsovn 200 C) i 4-5 min. Vend vaflerne halvvejs inde i tiden, så de bliver sprøde på begge sider.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 980 kJ/230 kcal
Fedt 4,5 g
Kulhydrater 32 g
- heraf sukkerarter 4 g
Kostfibre 13 g
Protein 10 g
Salt 0,15 g