Torsk med sprød top

Du kan bruge andre typer fisk i stedet for torsk.

Ingredienser
100 g tomater
100 g torsk
1 tsk sennep
20 g EASIS Corn Flakes
lidt rapsolie
tørret timian
salt og peber
purløg

Skiv tomaterne og læg dem i et ildfast fad. Læg torsken henover. Smør sennep på oversiden af fisken.

Knus corn flakes og drys det på. Dryp med lidt olie og krydr med timian, salt og peber. Bag i en 200° varm ovn i ca et kvarter. Klip lidt purløg henover.

Server eventuelt med lidt grøn salat.

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 541 kJ/129 kcal
Fedt 5,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrater 9,9 g
- heraf sukkerarter 1,2 g
- heraf sukkeralkoholer 0
Kostfibre 2,3 g
Protein 9,2 g
Salt 0,07 g