Vaniljekranse med marcipan

Ingredienser:
85 g plantemargarine
2 ruller EASIS Marcipan
2 æg
120 g EASIS Perfect Fit
1/2 tsk. vaniljekorn
1/2 tsk. hjortetakssalt
180 g hvedemel
Et par dråber mandel essens

Fremgangsmåde:
Smelt margarinen og kør den i en foodprocessor sammen med EASIS Marcipan og æggene til en jævn lind masse. Tilsæt eventuelt lidt mandelessens. Rør EASIS Perfect Fit, vanille, hjortetakssalt i massen sammen med melet. Kom dejen i en bollesprøjte med stjernehul og lad herefter dejen hvile ca.en time på køl. Lav kranse på en bageplade med bagepapir. Bag kransene ved 200 grader i ca. 7 min. Køl kransene af på en rist.

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 1446 kJ/346 kcal
Fedt 21 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
Kulhydrater 23 g
- heraf sukkerarter 2,2 g
- heraf sukkeralkoholer 2,2 g
Kostfibre 22 g
Protein 9,0 g
Salt 0,20 g