Vietnamesisk kyllingesalat

Ingredienser:
100g kogt kyllingebryst

1 håndfuld hakkede krydderurter (Fx mynte, basilikum)
150 g blandede grøntsager (hvidkål, gulerod, bønnespirer)
2 spsk frisk koriander og frisk mynte
10 g rødløg
50 g vandkastanjer (dåse)

Limedressing:
Saft og reven skal af 1 limefrugt (øko)
1 spsk fiskesauce
Et nip salt
Et par dråber EASIS Perfect Sød

½ tsk sorte sesamfrø

Sådan gør du:
Del kyllingekødet i passende stykker.

Hak krydderurterne og striml kål og gulerod fint. Bland det sammen med bønnespirer, snittede rødløg og skivede vandkastanjer. Tilsæt kyllingekødet.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og kom den over salaten. Pynt med et drys sesamfrø.

Næringsindhold pr. portion (340g):
Kcal 250
Protein 25 g
Kulhydrater 23 g
Fedt 5 g
Kostfibre 5,3 g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 309 kJ / 74 kcal
Fedt 1,5 g
Kulhydrater 6,8 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 7,4 g

Relaterede produkter