Andebryst med sprødt tilbehør

Smager himmelsk både kold og varm.  

(1 portion)

Ingredienser:
120 g andebryst
5 g plantemargarine til stegning
salt & peber

Marinade:
1 tsk lys balsamicoeddike
1 tsk vand
EASIS Perfect Sød efter smag

50 g radiser i skiver
5 g sesamfrø
150 g sugarsnaps
5 g olie til stegning
30 g brød

Sådan gør du:
Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv. Varm plantefedtstoffet op på en varm pande. Steg andebrystet ved middelvarme i ca 10-15 min på hver side. Krydr med salt og peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom radiserne i og lad dem stå og trække i marinaden. Rist sesamfrø på en tør pande. Skær sugarsnaps over på skrå. Svits sugarsnaps et kort øjeblik i olie på en varm pande.

Hæld marinaden fra radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps. Smid marinaden væk. Skær andebrystet i tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.

Tips:
Kom appelsinfileter i salaten.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 372 kJ/89 kcal
Fedt 3,9 g
Kulhydrater 5,8 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 7,3 g
Salt 0,09 g

Relaterede produkter