Banan-cashew muffins

12stk.

Ingredienser:
3 store modne bananer
1 æg
3 æggehvider
35g cashewsmør (eller anden mandelsmør)
1 sjat mandelmælk (eller anden mælk)
1 spsk. FiberHUSK
1 spsk. fedtfattig kakao
100g kokosmel (eller anden mel)
50g EASIS Perfect Fit
50g tørristede cashewnødder
50g EASIS Mørk belgisk Chokolade
Salt
1tsk. bagepulver

Sådan gør du:
Mos bananerne med æg, æggehvider, mælk og cashewsmør i en skål.
I en anden skål blandes HUSK, kakao, kokosmel, Perfect Fit, bagepulver og salt.
Hak cashewnødder og chokolade groft og bland i den ”tørre skål”.
Tilføj de tørre ingredienser i skålen med de våde.
Fordel dejen i muffins forme og bag i ovnen på 200 grader i cirka 20min.

Næringsindhold pr. stk. (66g):
Energi 674 kJ / 161 kcal
Protein 4,2
Kulhydrater 8,6 g
Kostfibre 7,2 g
Fedt 11g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 1023 kJ / 245 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,8 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter 7,4 g
Kostfibre 11 g
Protein 6,3 g
Salt 0,01 g